Sneak preview OrangeVie 2023

Sneak preview OrangeVie 2023


Leestijd: 2 min.

Ken je het eigen merk van de Overkappingadviseurs al? OrangeVie! Onder deze naam verkopen de Overkappingadviseurs de leukste en functioneelste meubelen speciaal voor jouw favoriete buitenruimte.

Blog-inspiratie-sneak-preview-2023-januari-header

Om deze collectie zo up-to-date mogelijk te houden verdiepen de stylistes van de Overkappingadviseurs zich, het hele jaar door, in de nieuwste trends en houden ze in de gaten wat er speelt in de markt en waar de consument behoefte aan heeft.

Ook voor 2023 is het team, in samenwerking met de leveranciers en fabrikanten, al sinds de zomer van 2022 bezig om een nieuwe collectie samen te stellen en nieuwe leuke meubelen toe te voegen. En dat willen ze graag in een sneak preview met jullie delen!

Blog-inspiratie-sneak-preview-2023-januari-detailfoto-01
Blog-inspiratie-sneak-preview-2023-januari-detailfoto-02

Maak kennis met onze: 

  • Bijzettafel Anadir
  • Eetkamerstoel Sinan
  • BBQ-vuurtafel Ishaan
  • Loungeset Tamlyn
  • Loungeset Masina

En we hebben nog meer leuk nieuws! Achter de schermen zijn we hard aan het werk om de nieuwe webshop van OrangeVie te lanceren, een webshop bomvol inspiratie en leuke producten om jouw tuinkamer of overkapping helemaal in te richten volgens de nieuwste trends en wat jij mooi vindt.

Onze nieuwe collectie is te bewonderen en te bestellen in onze nieuwe webshop en staat vóór de start van het buitenseizoen klaar. Wil je alvast geïnspireerd raken of onze huidige (nog steeds volgens de laatste trends) collectie shoppen? Bezoek dan onze huidige webshop.

Op de hoogte blijven van meer nieuws, tips, styling en onze nieuwe collectie? Blijf dan onze blogs, (bijna nieuwe) webshop en social mediakanalen in de gaten houden.

Bronnen


Geschreven door: Iris van den Oever Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in