Overkappingen | De Overkappingadviseurs

Een passende overkapping voor iedere situatie

Op zoek naar een overkapping voor jouw tuin of terras? Overkappingadviseurs helpt jou bij het maken van de beste keuze. Kies je voor de charme van een houten overkapping of liever voor een onderhoudsvrije aluminium overkapping? Ga je voor een innovatief lamellendak of liever een prijsvriendelijke veranda met een polycarbonaat dak? Bekijk de vele mogelijkheden op ons platform waar we informeren over de meest voorkomende type overkappingen. Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken bij een dealer bij jou in de buurt.

section-gray

De 6 meest gekozen overkappingen

Welk type overkapping past het beste bij mij? Maak kennis met ons aanbod.

Overkapping Overkappingadviseuers

Met een wandsysteem is het nog meer buiten genieten onder je overkapping

Onder een overkapping zit je heerlijk droog buiten in je tuin, alleen kan je nog steeds wel last hebben van wind. Dit is op te lossen door een wandsysteem aan je overkapping te bevestigen. Op die manier houd je eventuele kou buiten en verleng je jouw buitenlevengenot. Het biedt je de mogelijkheid om 365 dagen per jaar buiten te zitten. De toevoeging van een wandsysteem maakt van jouw overkapping een complete tuinkamer. De wandsystemen opties zijn:

Interessant om te lezen


Blijf op de hoogte van de laatste tips & trends.

oka-dealers-plattegrond

Zoek jouw adviseur

Je ziet: er zijn volop opties op het gebied van overkappingen, dus er zit vast wel een type bij dat past in jouw situatie. Onze Overkappingadviseurs gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om jouw buitenplezier te vergroten. En wil je iets toevoegen om de overkapping in jouw tuin compleet te maken, bijvoorbeeld zonwering of verlichting? Ook dan helpen wij jou! Zoek daarom direct naar een adviseur bij jou in de buurt en ontdek wat wij zoal voor je kunnen betekenen.

Vind jouw adviseur

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!