De Overkappingadviseurs | Over ons
over-ons-overkappingadviseurs

Over de Overkappingadviseurs

De Overkappingadviseurs is een krachtig samenwerkingsverband van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van overkappingen zoals veranda's, tuinkamers, kapschuren, lamellendaken, pergoladaken en alle daarbij behorende uitbreidingen en opties zoals wandsystemen, zonwering en de inrichting van je overkapping.

De aangesloten bedrijven staan voor kennis, vakmanschap, kwaliteit, service en werken met eigen montageteams. Daarbij zijn alle medewerkers van de aangesloten bedrijven speciaal opgeleid voor hun vak. Ook kun je bij de Overkappingadviseurs opgeleid worden tot specialist in het plaatsen van overkappingen.

Alle aangesloten bedrijven werken met bekende merken zoals Verasol, Aluxe, Brustor, Palazzo, Weinor, Gardendreams, Erhardt Markisen, Sunflex, Verano, Sunmaster, Markilux et cetera. Ook hebben De Overkappingadviseurs hun eigen merk op het gebied van interieur en styling namelijk OrangeVie. Op de webshop van de Overkappingadviseurs kun je deze producten meteen bestellen.

Met 24 aangesloten, zelfstandige bedrijven is er altijd een Overkappingadviseur bij je in de buurt. 

Vind een adviseur in de buurt

Inspiratie-Overkappingadviseurs-01

Inspiratie en beleving

Wil je jouw overkapping smaakvol inrichten? Waar moet je dan op letten? Het aanbod voor de inrichting en styling van je overkapping en tuin is breed en divers. De Overkappingadviseurs presenteren jou dé woonstijlen in buitenleven van dit moment, we adviseren en inspireren, zodat jij je buitenruimte kan ontwikkelen tot hoe jij die het liefste ziet.

Overkappingadviseurs inspireert, informeert en brengt je in beweging.

Ontdek nu

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!