Black Friday! Steellook glazen wanden

Black Friday! Steellook glazen wanden


Leestijd: 2 min

Black Friday staat bij Overkappingsadviseurs volledig in het teken van zwart. De kleur zwart. Steellook zwart!

 

Blog-steellook-november-header
De eigentijdse zwarte staalkleur combineert uitstekend met naturel tinten.

Hou je van zwart? Dé zwarte trend van dit moment is de steellook glazen wand. Een smaakvol glazen wandsysteem met zwarte profielen in een industriële stijl. Duurzaam in gebruik en een echte blikvanger in je huis, overkapping of buitenverblijf.

 

Steellook
Zoek je een glazen wand met wat extra charme? De trendy steellook kozijnen van aluminium voor buiten zijn uitermate geschikt om jouw buitenverblijf, veranda of tuinkamer mee uit te breiden! Steellook glazen wanden hebben een authentieke en stijlvolle uitstraling en zijn comfortabel in gebruik.

 

 

Blog-steellook-november-detailfoto-01
Blog-steellook-november-slider-02

Een tijdloze blikvanger
Wat maakt de steellook glazen wanden nou zo onderscheidend en herkenbaar? Nou dat zijn de smalle stalen profielen. Die zorgen voor een optimale lichtval in de ruimte en zijn sfeerbepalend. Het minimalistische design zorgt ervoor dat steellook glazen wanden toepasbaar zijn in elk interieur. De eigentijdse zwarte staalkleur combineert uitstekend met hout, bijvoorbeeld in een houten overkapping.

Duurzame materialen
Het grote voordeel van steellook glazen wanden is dat ze gemaakt zijn van aluminium en daardoor licht in gewicht en uiterst duurzaam zijn.

Zo voorkom je condensatie en roestvorming, wat je bij de originele stalen deuren wel veel zag. De glazen wanden schuiven gemakkelijk over de rails in de vloer en zijn eenvoudig te openen en te sluiten.

Ontdek zelf wat een steellook glazen wandsysteem met je doet en bezoek een Overkappingsadviseur bij jou in de buurt. Laat je inspireren!

Foto's: projecten van Mijnveranda en Metalura.

Bronnen



Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in