De Overkappingadviseurs | Scandinavisch
Styling-Scandinavisch-Overkappingadviseurs-01

Rust en eenvoud

Een goede basis met een minimalistische look

De Scandinavische look zie je steeds meer. De stijl wordt in allerlei vormen en manieren toegepast. De Nordic look valt op door zijn eenvoud en kalmte, de natuurlijke materialen wisselen af met moderne vormen en lichte kleuren. Door de simpele stijl van dit type interieur straalt je ruimte rust uit en het lijkt, als bonus, ook nog eens een stuk groter.

Styling-Scandinavisch-Overkappingadviseurs-02

Deze look toepassen

De kenmerken van een Scandinavisch interieur

Er zijn een aantal elementen die een grote rol spelen bij het creëeren van een Scandinavisch interieur dat voldoet aan jou smaak en wensen. Hout speelt daarin een belangrijke rol, afwisselend van wit tot licht grijs en donkerbruin. Je kunt de verschillende soorten hout perfect combineren met een groot vloerkleed en accessoires van natuurlijke en pure materialen zoals riet, jute, rotan en wederom hout. 

In de Scandinavische look voeren neutrale kleuren en tinten de boventoon, denk aan wit, beige, licht grijs, lichte pasteltinten en zachtroze. Kies één of twee opvallende kleuren en laat de rest over voor een rustige en warme uitstraling. 

Meer inspiratie

Alles over Scandinavisch stylen


Nog meer inspiratie opdoen of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen deze stijl? Onze stylisten hebben verschillende combisets samengesteld die je terugvindt in ons lookbook.

Bekijk lookbook

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!