De Overkappingadviseurs | keurmerk
Overkappingadviseurs_Keurmerk

Het keurmerk

Zekerheid voor alles om en rond jouw overkapping.

Ben je op zoek naar een overkapping, veranda, tuinkamer of zonwering? Waar moet je dan op letten? Het aanbod is zeer breed en divers.

Advies
De specialisten van de Overkappingadviseurs helpen jou bij je zoektocht naar de mooiste overkappingen en tuinkamers en bij de inrichting daarvan. Ook denken we met je mee in de styling, zodat jij zoveel mogelijk plezier van je overkapping hebt.

Zekerheid
Daarnaast bieden we je zekerheid. Bij ons vind je een breed aanbod overkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden en krijg je ook goed advies. Alle specialisten die zijn aangesloten bij de Overkappingadviseurs dragen het keurmerk, waarin een zestal belangrijke zekerheden zijn vastgelegd.

section-dark

Wij helpen je graag

Wil je meer informatie en staat jouw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op

Onze zekerheden

Garantie op jouw producten

Op alle producten van de Overkappingadviseurs heb je recht op fabrieksgarantie. Om er zeker van te zijn dat deze garantieafspraken worden nagekomen, schaf je jouw overkapping aan bij een van de specialisten van de Overkappingadviseurs. Voor jou is het van belang dat afspraken over garanties zijn vastgelegd. Kies je voor de buitenlevenproducten van de Overkappingadviseurs, dan krijg je naast de allerbeste kwaliteit, ook de wettelijk vastgestelde garantietermijnen.

Aankoopzekerheid

De Overkappingadviseurs bieden jou zekerheid op je aankoop, we vinden het belangrijk dat je betalingen veilig kunnen plaatsvinden. Het keurmerk van de Overkappingadviseurs biedt je daarom garanties, zoals een aanbetaling die gedekt is, de zekerheid dat jouw betaling in goede handen is en je leverancier aan zijn verplichtingen zal voldoen.

Advies op maat

Ben je op zoek naar een mooie overkapping, tuinkamer, veranda of glazen schuifwand of zonwering? Wil je een bijpassende tuinmeubelset of stylingadvies hoe je jouw overkapping in kan richten, zodat je het hele jaar van het buitenleven kunt genieten? Bij de specialisten van de Overkappingadviseurs krijg je altijd het beste en écht persoonlijk advies, maatwerk en vakmanschap.

Vakkundige montage

Specialisten die aangesloten zijn bij de Overkappingadviseurs hebben jarenlange ervaring in montage van overkappingen en alles wat daarbij komt kijken. Zij hebben inmiddels hun sporen verdiend door elke dag een goede en vakkundige montage aan te bieden en kwaliteit op te leveren. Dat betekent voor jou dat je altijd kunt rekenen op vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij de Overkappingadviseurs staan we voor een eerlijke prijs die overeenkomt met onze uitstekende kwaliteit. Daarmee kunnen we je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden op jouw producten.

Duurzaam ondernemen

We houden rekening met mens en milieu. Bij de Overkappingadviseurs zijn we graag met innovatie bezig om efficiënter, veiliger, schoner en gezonder te werken en we ontwikkelen continu onze kennis van diensten en processen samen met onze specialisten.

stichting-garantiefonds-overkappingsbranche-logo

GFOB, hét Garantiefonds van de Overkappingadviseurs

Een overkapping is een investering waar je veel plezier van hebt en die een meerwaarde voor jouw woning is. Toch kan er altijd wat gebeuren, zoals defecten, bedrijfsfaillissementen of een geschil met je leverancier. Gelukkig hoef jij je om deze zaken geen zorgen te maken; elke Overkappingadviseur is aangesloten bij het GFOB, Stichting Garantiefonds OverkappingsBranche.

Jouw garantieaanspraken goed vastgelegd
Om er zeker van te zijn dat garantieafspraken worden nagekomen, schaf je jouw overkapping aan bij een aangesloten deelnemer van Overkappingadviseurs. Voor jou is het van belang dat betalingen veilig kunnen plaatsvinden en dat afspraken over garanties zijn vastgelegd.

Wat doet GFOB nog meer?
GFOB stelt voorwaarden aan haar deelnemers. Kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn naast financiële gezondheid, essentieel. Door het inschakelen van een aangesloten leverancier ben je er in ieder geval zeker van dat jouw leverancier voldoet aan deze eisen.

Onze garanties:

  • Veilige (aan)betaling
  • Nakoming afspraken
  • Professionaliteit
  • Conflictbemiddeling

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!