Dé zomerkleuren van 2023

Dé zomerkleuren van 2023


Accessoires

Leestijd: 2 min.

Het is volop zomer! En wat is er nu een betere manier om je buitenruimte op te frissen dan met een dosis verbluffende zomerkleuren? Dit jaar is het tijd om gedurfde keuzes te maken en te spelen met levendige tinten die je tuinkamer of overkapping doen stralen. De stylistes van de Overkappingadviseurs inspireren je graag!

Blog-trends-kleuren-whitewash-ronde-tafel-Emer-header-1

Zonnig geel
De kleur geel staat synoniem aan vreugde en energie, en deze zomer willen we die positieve vibes ook in onze buitenruimtes terug laten komen. Kies voor zonnig geel op de muren, kussens of als accentkleur in accessoires. Het zal een helder en zonnig gevoel creëren, perfect voor die lange zomerdagen.

Tropisch turquoise
Breng een vleugje exotische schoonheid in je interieur met de betoverende kleur turquoise. Deze zomer is het de perfecte keuze om een tropische sfeer te creëren. Combineer het met natuurlijke materialen zoals riet en hout voor een frisse, strandachtige uitstraling.

Levendig koraal
Koraal is een kleur die ons doet denken aan de prachtige koraalriffen en zonsondergangen op het strand. Dit jaar zien we het in allerlei tinten, van zachtroze tot levendig oranje. Voeg deze warme kleur toe aan je interieur met kussens, plaids of zelfs een accentmuur. Het zal een speelse en levendige sfeer creëren.

Parelmoer roze
Roze is al een tijdje een populaire kleur, maar deze zomer gaat het een stapje verder met een parelmoerachtige twist. Deze subtiele en elegante tint van roze voegt een vleugje glamour toe aan jouw tuinkamer. Combineer het met metallic accenten voor een extra glamoureus effect.

Zacht lavendel
Voor een rustgevende en serene sfeer in je overkapping is zacht lavendel de perfecte keuze. Deze kleur brengt een gevoel van ontspanning en balans in elke ruimte.

Blog-trends-kleuren-bijzettafel-azzurro-detail
Blog-trends-kleuren-whitewash-ronde-tafel-Emer-detail

Met deze zomerkleuren van 2023 geef je je interieur een verfrissende make-over vol levendige energie en positieve sferen. Durf te experimenteren en creëer een ruimte die je persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu kiest voor zonnig geel, tropisch turquoise, levendig koraal, parelmoerachtig roze of zacht lavendel, deze kleuren zullen je favoriete buitenruimte laten stralen met de schoonheid van de zomer. Laat de zomerbries je huis binnenwaaien en geniet van de vrolijkheid en inspiratie die deze kleuren met zich meebrengen!

Bronnen


Geschreven door: Iris van den Oever Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever In samenwerking met: De Overkappingadviseurs


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in