Zonnedoeken voor je Overkapping | De Overkappingadviseurs
section-gray

Zonnedoeken

Wil je meer tijd door kunnen brengen in je overkapping? Ook als de temperaturen hoog zijn en de zin fel schijnt? Zonnedoeken bieden uitkomst! Ze zorgen voor bescherming tegen de zon, creëren schaduw en verkoeling. Daardoor kun je op warme zomerdagen comfortabeler buiten zitten.

De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Zonnedoeken verminderen de blootstelling aan direct zonlicht, ze verlagen de temperatuur en beschermen tegen uv-straling. Zonnedoeken zijn eenvoudig te monteren en makkelijk schoon te maken.

Bescherming tegen de zon

Zonnedoeken verminderen de blootstelling aan direct zonlicht en helpen de temperatuur onder de overkapping te verlagen.

Schaduw en verkoeling

Zonnedoeken creëren schaduw onder je overkapping en ze verminderen de warmte die wordt geabsorbeerd door de vloer en meubels onder de overkapping.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Zonnedoeken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, waardoor ze flexibel en af te stemmen zijn op jouw overkapping.

Stijlvol en decoratief

Zonnedoeken staan mooi en dempen ook het geluid in je overkapping of tuinkamer. Wat ook handig is dat ze verkleuring en schade aan meubels door uv-straling voorkomen.

Duurzaam

Zonnedoeken zijn eenvoudig te monteren en makkelijk schoon te maken.

Zonnedoeken

Creëer je eigen schaduw

Zonnedoeken uit de collectie van Overkappingadviseurs zijn net zo groot als het dak van je veranda of per baan van je dak bedienbaar. Ze zijn eenvoudig in gebruik, zodat je op elk gewenst moment de hoeveelheid zonlicht en schaduw kan doseren zoals jij dat wilt.

We hebben twee verschillende typen zonnedoeken in onze collectie:

  • Zonnedoek Kenza 
    Dit zonnedoek kan gemakkelijk in de gewenste positie worden gebracht dankzij het ingenieuze rolgeleidingssysteem via een koord.

  • Zonnedoek Meline 
    Zonnedoek Meline zorgt dankzij de individuele banen voor schaduw en licht op elke gewenste plek in de overkapping.

 

prince-line-zonnedoeken-overkappingadviseurs

Zonnedoeken voor in elke overkapping

Zonnedoek Kenza 

Zonnedoek Kenza maakt je overkapping een heerlijke plek om te verblijven. Het zonnedoek breng je met een koord gemakkelijk in de gewenste positie en heeft de charme van een grote luiffel.

Zonnedoek Kenza is geschikt voor aluminium, hout of stalen overkappingen en wordt op maak gemaakt voor de breedte en lengte van het dak van je overkapping.

Het ingenieuze rolgeleidingssysteem zorgt ervoor dat het doek strak blijft hangen en je het zonnedoek eenvoudig in de gewenste positie brengt. De stof glijdt keer op keer gemakkelijk in zijn originele golfvorm.

 

Zonnedoek Meline

Zonnedoek Meline brengt snel schaduw en is eenvoudige te monteren. Het doek kun je gemakkelijk verplaatsen voor meer of minder lokale schaduw in je overkapping.

Houd je niet van een volumineuze zonwering, maar heb je liever een luchtig doek dat voor veel sfeer zorgt? Met zonnedoek Meline heb je veel licht in je overkapping. De stof valt gemakkelijk in zijn natuurlijke golfvorm en lijkt op een zachte wolk.

De combinatie van het spandraadtechnologie en de unieke solotechnologie maken de Meline een zeer gebruiksvriendelijke zonnedoek.

prince-line-zonnedoeken-grijs-overkappingadviseurs
prince-line-zonnedoeken-geel-overkappingadviseurs
section-dark

Wij helpen je graag

Wil je meer informatie en staat jouw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat zijn zonnedoeken?

Een zonnedoek is een doek onder het dak van je veranda, tuinkamer of overkapping dat aan de binnenkant wordt bevestigd. Het doek brengt schaduw en is verplaatsbaar voor meer of minder schaduw. Het zonnedoek zorgt ervoor dat de temperaturen niet oplopen in je overkapping, zodat het er ook aangenaam is als de zon flink schijnt. 

Welke soorten zonnedoeken zijn er?

In de collectie van Overkappingsadviseurs hebben we twee soorten zonnedoeken. Zonnedoek Kenza en zonnedoek Melina. Zonnedoek Kenza werkt als een luifel en zorgt voor schaduw onder de gehele breedte van je overkapping. Zonnedoek Melina kun je per baan bedienen en zorgt voor lokale schaduw. 

In welke kleuren zijn er zonnedoeken?

In de collectie van Overkappingadviseurs vind je drie kleuren zonwering: goud, platina, parelmoer. 

Worden zonnedoeken op maat gemaakt?

De zonnedoeken uit de collectie van Overkappingadviseurs worden standaard op maat gemaakt. De doeken passen daardoor altijd onder je overkapping of in je tuinkamer.

Voor welke typen overkappingen zijn zonnedoeken geschikt?

Zonnedoeken van Overkappingadviseurs passen in aluminium, houten en stalen overkappingen. Alle zonnedoeken worden op maat gemaakt. 

Houden zonnedoeken de zon tegen?

Zonnedoeken van Overkappingadviseurs bieden een extra bescherming tegen de zon door aluminiumvezels. De professionele stof weert 96 % van alle UVA-, UVB- en IR-stralen.

Hoe bedien ik zonnedoeken?

Zonnedoek Melina is per baan bedienbaar met een telescoopstok, Zonnedoek Kenza werkt als een luifel en is bedienbaar met een rolgeleider.

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!