Industrieel design overkapping | De Overkappingadviseurs
Styling-industrieel-Overkappingadviseurs

Krachtig en stijlvol

De fabrieksarchitectuur uit de 19e en 20e eeuw

Een industrieel interieur, je ziet het regelmatig in verschillende vormen voorbij komen. Vooral binnenshuis komt deze trend veel terug. Maar ook in het buitenleven is een industriële look makkelijk en stijlvol toe te passen door jezelf te laten inspireren door de kleuren, materialen en accessoires die kenmerkend zijn voor een industriële look.

styling-industrieel-look-overkappingadviseurs

Deze look toepassen

De kenmerken van een industrieel interieur

Een industrieel interieur herken je aan het gebruik van diverse kleuren en materialen die vroeger veel in de fabrieksarchitectuur van de 19e en 20e eeuw werden gebruikt. 

De basiskleuren blijven in deze stijl zwart, wit en verschillende tinten grijs. Een enkele keer zie je hier ook bruin in terug. Voor de accessoires kun je kiezen voor de fellere kleuren zoals turquoise, geel of blauw. Qua materialen wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van ruwe, stoere en robuuste materialen zoals (onbewerkt) hout, leer, metaal en staal.

Meer inspiratie

Alles over Industrieel stylen


Nog meer inspiratie opdoen of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen deze stijl? Onze stylisten hebben verschillende combisets samengesteld die je in ons lookbook terugziet.

Bekijk lookbook

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!