De Overkappingadviseurs | Landelijk
Styling-landelijk-Overkappingadviseurs-01

Sfeervol thuis

Creëer een gemoedelijke en gezellige sfeer

Eén van de populairste interieurstijlen is de landelijke stijl! Dit komt voornamelijk door de rustige, gemoedelijke en sfeervolle sfeer die je tot strand brengt. Deze stijl geeft jou een thuisgevoel en geborgenheid. Iets wat belangrijk is!

Dus maak van je buitenruimte een plek waar je tot rust komt en jij jezelf helemaal thuis voelt.

Styling-landelijk-Overkappingadviseurs

Deze look toepassen

Wat zijn de kenmerken van een landelijk interieur?

Je herkent een landelijk interieur onder andere aan de vormgeving van de meubelen; bescheiden maar functioneel. In deze stijl kies je vooral voor ronde vormen in de stoelen en tafels, veelal gemaakt van hout. De afwerking van de houten meubelen is vaak ruw of opgeschuurd.

De kleuren die je in een landelijke stijl veel ziet zijn meestal natuurlijke tinten, zoals wit, zwart, donkergroen en donkerblauw gecombineerd met verschillende grijs- en bruintinten. Qua accessoires maak je jouw landelijke look af met manden, planten, keramiek en verschillende soorten hout- en glaswerk.

Meer inspiratie

Alles over Landelijk stylen


Nog meer inspiratie opdoen of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen deze stijl? Onze stylisten hebben verschillende combisets samengesteld die je terugziet in ons lookbook.

Bekijk lookbook

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!