De Overkappingadviseurs | Landelijk
Styling-landelijk-Overkappingadviseurs-01

Sfeervol thuis

Creëer een gemoedelijke en gezellige sfeer

Eén van de populairste interieur stijlen is de landelijke stijl. Dit komt voornamelijk doordat deze stijl rustig, gemoedelijk en sfeervol overkomt. Deze stijl geeft jou een gevoel van thuis en geborgenheid, iets wat belangrijk is om van je buitenruimte een plek te maken waar je tot rust komt en jezelf thuis voelt.

Styling-landelijk-Overkappingadviseurs

Deze look toepassen

De kenmerken van een landelijk interieur

Je kunt een landelijk interieur onder andere herkennen aan de vormgeving van de meubelen. Die is bescheiden maar functioneel. Er wordt veel gebruik gemaakt van ronde vormen in de stoelen en tafels en de afwerking van de houten meubelen is vaak ruw of opgeschuurd.

De kleuren die in een landelijke stijl gebruikt worden zijn meestal natuurlijke tinten zoals wit, zwart, donkergroen en donkerblauw gecombineerd met verschillende grijs- en bruintinten. Qua accessoires maak je, je landelijke look af met manden, planten, keramiek en verschillende soorten hout- en glaswerk.

Meer inspiratie

Alles over Landelijk stylen


Nog meer inspiratie opdoen of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen deze stijl? Onze stylisten hebben verschillende combisets samengesteld die je terugziet in ons lookbook.

Bekijk lookbook

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!