Maak van je veranda de meest romantische ruimte van je huis

Maak van je veranda de meest romantische ruimte van je huis


Interieur styling

Leestijd: 2

Morgen is het Valentijnsdag. Pak uit en verras je Valentijn met een bijzondere avond in de overkapping. Met deze tips is romantiek gegarandeerd!

 

Set the mood

Tover de overkapping om tot de meest romantische ruimte van het huis. Zet overal kaarsjes neer voor sfeervol licht en laat de heater branden voor extra warmte. Dek de tafel met een mooi wit linnen laken en decoreer met gouden en rode items. Rood is immers de kleur van de liefde! Een bos rode rozen op tafel maakt het plaatje compleet.

valentijnsdag1

Musica!

Muziek en romantiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een serenade is het toppunt van romantiek… mits je niet zo vals als een kraai zingt… Een playlist vol romantische muziek is een veilig alternatief. Wat te denken van deze heerlijke Italiaanse playlist, of eentje met moderne lovesongs? Daarnaast kun je muziek terug laten komen in de decoratie van de overkapping. Met een accordeon of gitaar in de hoek geef je een mooie muzikale draai aan het interieur.

Kerstsfeer-beelden-2509_vierkant
valentijnsdag2

Winterbarbecue

De liefde gaat door de maag. Gourmetten, pizzarette, kaasfondue… Heerlijke manieren om gezellig en uitgebreid te tafelen. Je kunt ook kiezen voor een winterbarbecue met de kamado. Verras je geliefde met een overheerlijke steak met asperges en gegrilde banaan met pistachenootjes en frambozenijs als toetje. Culinaire inspiratie voor de buitenkeuken, vind je in het Grote OrangeVie buitenkookboek.

 

Vuur

We schreven het al: steek kaarsjes aan! Want er is niets zo romantisch als vuur. Als je een vuurtafel of ingebouwde kachel hebt, kun je in de overkapping heerlijk bij het haardvuur zitten. Heb je dit niet, dan kun je voor de overkapping een zitje bij de vuurkorf voorbereiden. Dan kun je na het eten even heerlijk buiten bij het vuur zitten. Dekentje erbij, glaasje glühwein, warme chocomelk of whisky. Marshmallows roosteren. Love is in the air! Let love rule!

 

 

Bronnen


Geschreven door: Marijke Verhoef Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in