De kracht van kleur

De kracht van kleur


Leestijd: 2 min.

Accessoires hebben een verbazingwekkende invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte of meubel. Zelfs kleine kleurveranderingen kunnen een grote impact hebben. In deze blog laten we graag zien wat het spelen met natuurlijke kleurtinten, frisse bohemian kleurtinten en aardetinten met je hangstoel Triade kan doen en hoe je, door kleine veranderen aan te brengen, je hangstoel een volledig andere uitstraling kunt geven.

Blog-trends-kleuren-hangstoel-triade-header-1
Transformeer de hangstoel Triade met subtiele kleurveranderingen

Natuurlijke kleurtinten.
Als je een rustieke en ontspannen sfeer wilt creëren, zijn natuurlijke kleurtinten de perfecte keuze voor je hangstoel. Denk aan zachte beige, crèmekleurige en warme bruine tinten. Door je kussens, dekens of accessoires in deze kleuren te veranderen, breng je de natuur een klein beetje in je omgeving. Het zorgt voor een kalme en uitnodigende sfeer waarin je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag. 

Frisse bohemian kleurtinten.
Als je op zoek bent naar een levendigere en meer zomerse uitstraling, ga dan voor frisse bohemian kleurtinten. Denk aan levendige tinten zoals turkoois, magenta, zonnig geel en tropisch groen. Door deze kleuren toe te voegen aan je hangstoel, creëer je een levendige en vrolijke sfeer. Het is alsof je een stukje van de zomer naar je overkapping brengt. Combineer verschillende kleuren en patronen voor een echt bohemian gevoel en laat je hangstoel een eyecatcher zijn in je interieur.

Aardetinten.
Als je op zoek bent naar een tijdloze en elegante uitstraling, zijn aardetinten de ideale keuze. Denk aan warme roestbruine, diepe terracotta en serene olijfgroene tinten. Door deze kleuren te gebruiken in je hangstoelaccessoires, creëer je een gevoel van verbondenheid met de natuur. Het brengt een rustgevende en evenwichtige sfeer in je ruimte. Combineer aardetinten met natuurlijke materialen zoals jute of bamboe voor een nog verfijndere uitstraling.

Blog-trends-kleuren-loungeset-loungeset-tamlyn-vloerkleed-ponza-detail
Blog-trends-kleuren-loungeset-quadira-bijzettafel-anadir-olijfgroen-detail

Kleur is een krachtig hulpmiddel om de sfeer en uitstraling van een ruimte te veranderen. Met kleine kleurveranderingen in je kun je in een handomdraai je hangstoel een andere stijl geven. Of je nu kiest voor natuurlijke kleurtinten, frisse bohemian kleurtinten of aardetinten, elke keuze brengt een unieke stijl en sfeer met zich mee. Experimenteer met verschillende kleurcombinaties en creëer een persoonlijke oase van comfort en stijl in je hangstoel. Laat kleur je inspireren en transformeer je hangstoel naar een plek waar je kunt ontspannen, genieten en tot rust kunt komen. 

Heeft u hangstoel Triade nog niet in huis? Shop hem dan hier!

Bronnen


Geschreven door: Iris van den Oever Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever In samenwerking met: De Overkappingadviseurs


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in