Sinterklaasavond in jouw tuinkamer!

Sinterklaasavond in jouw tuinkamer!


Overkappingen

Leestijd: 2 min.

Sinterklaasavond! Of een heel weekend? Hoe dan ook. Met deze tips creëer jouw perfecte sinterklaasfeest in de tuinkamer.

 

Blog-inspiratie-sinterklaasavond-tuinkamer-overkappingadviseurs-header-1

Warm en comfortabel.

De sint is, zoals we weten, een winterkind en vieren we zijn verjaardag als de tempraturen buiten niet heel erg aangenaam zijn. Maar dat is uiteraard geen reden om het sinterklaasfeest niet in de tuinkamer te kunnen vieren. Sterker nog, met een mooie vuurtafel, unieke vloerkleden en heerlijke comfortabele dekens maak je, je sinterklaasfeest nog knusser!

Sinterklaasspel.

Speel verschillende leuke sinterklaasspellen om de avond interactief te maken. Denk aan dobbelspellen waarbij je cadeautjes kunt stelen van elkaar of ga voor een sinterklaasbingo. Misschien is een speurtocht door de tuin wel een idee voor als het nog lekker droog is buiten. Hierbij kun je ervoor kiezen dat de tuinkamer het middelpunt is waar je tussendoor even lekker kunt opwarmen en daarna de gevonden cadeautjes kunt uitpakken.

Blog-inspiratie-sinterklaasavond-vuurtafel-overkappingadviseurs-detail-01
Blog-inspiratie-sinterklaasavond-vuurtafel-overkappingadviseurs-detail-02

Sfeervolle decoratie.

Verander je tuinkamer in een heus sinterklaasfeestdecor door hier en daar wat bijpassende decoratie toe te voegen. Denk aan kleurrijke slingers, kaarsen in de vorm van schoenen en natuurlijk afbeeldingen van sinterklaas en zijn pieten.

Zoet en zout.

Zorg voor heerlijke Sinterklaaslekkernijen zoals pepernoten, marsepein en chocoladeletters. Maar ook een lekkere gevulde borrelplank past perfect bij deze avond.

Met deze ideeën ben je helemaal klaar voor een fantastische sinterklaasavond! Of je nu met familie, vrienden of collega's viert, het draait allemaal om de gezelligheid en het delen van mooie momenten. Veel plezier en een fijne Sinterklaasavond gewenst!

Bronnen


Geschreven door: Iris van den Oever Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever - Ruth Vermeulen In samenwerking met: De Overkappingadviseurs


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in