Styling overkapping | De Overkappingadviseurs

Jouw showroom gestyled
door de Overkappingadviseurs

Bij de Overkappingadviseurs geloven we dat de presentatie van tuinkamers en terrasoverkappingen in een showroom van essentieel belang is. Het is niet alleen een kans om de tuinkamers en terrasoverkappingen beter tot hun recht te laten komen, maar ook om klanten te inspireren en hen een voorproefje te geven van de mogelijkheden voor hun eigen buitenruimte.

Meer weten

Styling-advies-showroom-1

De kracht van een sfeervolle presentatie

Vergroot de verkooppotentie

Een sfeervolle en inspirerende presentatie van de showroom spreekt tot de verbeelding van klanten en maakt het voor hen gemakkelijker om zichzelf te zien genieten van een prachtige buitenruimte. Door tuinkamers en terrasoverkappingen op een aantrekkelijke manier in te richten, kunnen we de potentie van de ruimte verbeteren en klanten helpen bij het visualiseren van hun droom.

Contact opnemen

Bij de Overkappingadviseurs streven we naar niets minder dan de beste service en het optimale resultaat in alles wat we doen

section-dark

Onze werkwijze

De stylisten aan het werk

Onze ervaren stylisten gaan grondig te werk om de perfecte showroompresentatie te creëren. We beginnen met een persoonlijk consult op locatie, waarbij we jouw wensen bespreken en de specifieke ruimtes in kaart brengen. Hierbij wordt ook het beschikbare budget vastgesteld, zodat we binnen de gestelde grenzen kunnen werken.

Vervolgens gaan we aan de slag met het samenstellen van een moodboard en een gedetailleerde offerte. Het moodboard geeft een visuele weergave van de voorgestelde inrichting, inclusief kleuren, meubelen en accessoires. De offerte bevat een overzicht van alle kosten, zodat je volledig geïnformeerd bent over de investering.

Na goedkeuring van het moodboard en de offerte gaan we over tot actie. We kopen alle benodigde producten in en plannen een datum voor de inrichting op locatie. Ons team van stylisten zorgt voor een vakkundige en zorgvuldige plaatsing van alle meubels en accessoires, met oog voor detail.

Het resultaat? Een showroompresentatie die niet alleen de aandacht trekt, maar ook klanten inspireert en motiveert om hun eigen buitenruimte te transformeren. Bij de Overkappingadviseurs streven we naar niets minder dan de beste service in alles wat we doen.

Neem contact met ons op

Styling-advies-showroom-07

 

 

Meedenken met klanten en trends

Onze stylisten denken niet alleen na over de inrichting van de showroom, maar ook over de behoeften en voorkeuren van de klant. Door rekening te houden met lokale trends, de doelgroep en individuele klantwensen, kunnen we een showroomervaring creëren die aansluit bij de verwachtingen en levensstijl van onze klanten.

Meer weten

Styling-advies-showroom-04

Samen naar succes

Door samen te werken aan een aantrekkelijke showroompresentatie, kunnen we het succes van jouw bedrijf vergroten en klanten een onvergetelijke ervaring bieden. Laten we samen kijken hoe we jouw showroom kunnen transformeren tot een bron van inspiratie voor buitenruimte liefhebbers.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken, wij komen graag kennis maken! 

col-lg-5 offset-lg-1 my-auto
  • Ervaren stylisten

  • Volledig maatwerk

  • Op de hoogte van de laatste trends

  • Kennis van de doelgroep

  • Resultaatgericht