Steellook glazen wand kopen? | De Overkappingadviseurs
<h1>Steellook glazen wand</h1>

Steellook glazen wand

Steellook glazen wand
Steellook glazen wand
Steellook glazen wand
Steellook glazen wand

Steellook glazen wand

Duurzame materialen

Steellook glazen wanden combineren de uitstraling van stalen wanden met aluminium en glas. De elegante profielen, strakke lijnen en duurzame materialen geven je overkapping een industriële charme. Steellook wanden zijn onderhoudsarm. 

Wist je dat steellook glazen wanden ook in verschillende kleuren leverbaar zijn? Ze zijn gebaseerd op een staand systeem, dus vormen ze geen extra belasting voor jouw constructie.

Meer weten? Bezoek een adviseur en maak een afspraak of vraag direct een offerte aan

Natuurlijke lichtinval

Glazen schuifwanden laten veel natuurlijk licht binnen in jouw overkapping. Zo ontstaat er een heldere, lichte ruimte en heb je het gevoel dat je buiten bent, zelfs als je binnen zit.

Duurzaamheid

Aluminium steellook wanden kennen nagenoeg geen onderhoud, ze zijn bestand tegen corrosie en roest en zijn geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Het schoonmaken van steellook glazen wanden kan eenvoudig zijn met milde zeep en water.

Flexibiliteit

Steellook glazen wanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en configuraties, zodat je ze kunt aanpassen aan de stijl en lay-out van je overkapping en je woning. Je kunt ze combineren met met verschillende soorten of diktes van glas, zoals enkel glas, isolatieglas of veiligheidsglas, afhankelijk van je behoeften op het gebied van geluidsisolatie, thermische isolatie of veiligheid.

Een moderne, strakke en chique uitstraling

Steellook glazen wanden zorgen voor een elegante en moderne uitstraling van je overkapping. Steellook wanden worden vaak gemaakt van aluminium of kunststof, waardoor ze een slanker en lichter ontwerp hebben. Aluminium wanden zijn zeer sterk en duurzaam in gebruik. 

Geluidsisolatie

Steellook wanden zijn geluidswerend, waardoor hinderlijke geluiden buiten blijven en je er binnen in je tuinkamer of kapschuur weinig tot geen last meer van hebt.

Verschillende kleuren

Naast de kleur steellook, kun je de glazen wanden ook in andere RAL-kleuren kiezen. Zo kun je deze glazen wanden volledig afstemmen op je eigen smaak of bijpassend in de stijl van je tuinkamer of buitenverblijf.

Gemakkelijk in gebruik

De steellookwanden zijn gebaseerd op een staand systeem, daardoor vormt het gewicht geen belasting voor je tuinkamer of kapschuur. De glazen wanden zijn duurzaam geproduceerd en daardoor ook zeer gebruiksvriendelijk bij het openen en sluiten. 

section-gray
Blog-steellook-november-header

Gebruiksvriendelijke steellook glazen wanden

Steellook glazen wanden hebben veel voordelen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Steellook wanden heb je als schuifpui, vaste wanden of vaste wanden uitgebreid met inloopdeuren en/of draai-/kiepramen. De systemen passen in zowel aluminium als houten overkappingen en beschermen optimaal tegen alle weersinvloeden. Steellook glazen wanden vragen weinig onderhoud en zijn duurzaam in gebruik.

De voordelen van steellook glazen wanden:

  • Elegante profielen met strakke lijnen en duurzame materialen
  • Onderhoudsarm
  • Beschikbaar als schuifpui, vaste wanden, of vaste wanden met inloopdeuren en/of draai-/kiepramen
  • Geschikt voor zowel aluminium als houten overkappingen
  • Weersbestendig
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Gebaseerd op een staand systeem, zonder extra belasting voor de constructie.

Van deskundig advies, tot de technische berekening en het inmeten tot aan de montage, jouw adviseur bij jou in de buurt ontzorgt je volledig bij de aanschaf van steellook glazen wanden.

Vind jouw adviseur

section-gray
Tulpen-Steel-ART01

Overkappingen en tuinkamers met stijl

Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden die een overkapping of tuinkamer biedt. Van klassieke tot moderne ontwerpen, en van warm hout tot strak aluminium. Maak het geheel compleet met comfortabele meubels en stijlvolle accessoires. Creëer een oase van rust en gezelligheid in je eigen buitenruimte, waar je kunt genieten van het beste van beide werelden: de frisse buitenlucht en het comfort van een sfeervol ingerichte ruimte. Transformeer je buitenleven met een overkapping die past bij jouw stijl en wensen.

houten-overkapping-10
Lamellendak-blog3
aluminium-overkapping-overkappingadviseurs-22
houten-overkapping-overkappingadviseurs-5
20220513_MAV_3661_B

Lookbook

Laat je inspireren door ons lookbook en geniet. We laten je met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Landelijk
In de sfeer van landelijk wonen
Bekijk volledig project
landelijk-lookbook-overkappingadviseurs-1
landelijk-lookbook-overkappingadviseurs-2
landelijk-lookbook-overkappingadviseurs-3
landelijk-lookbook-overkappingadviseurs-4
Scandinavisch
Authentiek en functioneel
Bekijk volledig project
scandinavisch-lookbook-overkappingadviseurs-1
scandinavisch-lookbook-overkappingadviseurs-2
scandinavisch-lookbook-overkappingadviseurs-3
scandinavisch-lookbook-overkappingadviseurs-4
Naar het lookbook
eye-solid

Oriënteren

Je bent op zoek naar jouw perfecte buitenruimte

code-branch-solid

Laat je adviseren

Advies op maat en inmeten door 1 van de dichtbij zijnde adviseurs

ranking-star-solid

Topkwaliteit

Al onze adviseurs werken met de beste merken en worden in Europa geproduceerd

toolbox-solid

Montage

Montage door de eigen montageteams

couch-solid

Inrichting

Ook aan de inrichting hebben we gedacht met onze eigen tuinkamermeubellijn

hand-holding-dollar-solid

Garantiefonds

Uw aankoop en eventuele aanbetaling is gewaarborgd door ons eigen garantiefonds

section-gray

Interessant om te lezen

Blijf op de hoogte van de laatste tips & trends.

onze-adviseurs_overkappingadviseurs

Zoek jouw adviseur

Zoals je al ziet, er zijn volop opties op het gebied van overkappingen, dus er zit vast wel een type bij dat past in jouw situatie. Onze adviseurs gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om jouw buitenplezier te vergroten. En wil je iets toevoegen om de overkapping in jouw tuin compleet te maken, bijvoorbeeld zonwering of verlichting? Ook dan helpen wij jou! Zoek daarom direct naar een adviseur bij jou in de buurt en ontdek wat wij zoal voor je kunnen betekenen.

Vind jouw adviseur

section-gray

Wij helpen je graag

Wil je meer informatie en staat jouw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Zijn glazen schuifwanden of draai-/vouwsystemen wel veilig genoeg?

Het glas dat gebruikt wordt voor glazen schuifwanden of draai-/vouwsystemen is gemaakt van gemiddeld 10mm dik gehard veiligheidsglas. Dus dat kan zeker een stootje hebben. Systemen voor op een balkon zijn zelfs bestand tegen windkracht 13. En mocht het glas breken? Dan valt het uiteen in duizenden kleine, niet scherpe, stukjes.

Kunnen mijn glazen schuifwanden op slot?

Glazen schuifwanden en glazen draai-/vouwsystemen kunnen voorzien worden van diverse sloten, van een eenvoudige afsluiting onderin een schuifwand, tot fraai in de deur verwerkt cilindersloten. Informeer bij je overkappingadviseur naar de mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen een staand of hangend systeem?

Glazen schuifwanden worden vrijwel altijd als staand systeem geleverd. Met een stand systeem bedoelen we; het gewicht van de glazen schuifwand wordt gedragen door de onderrail, waardoor de constructie (dus de overkapping zelf) niet belast wordt. Draai-/systemen echter, worden bijna altijd als hangend systeem geleverd. Dat wil zeggen; de glazen panelen hangen aan de bovenrail, de onderrail zorgt er slechts alleen voor dat de glazen panelen aan de onderkant op zijn plaats blijven. Grote voordeel van een hangend systeem is dat systeem ultralicht en supersoepel 'loopt'. Nadeel van een hangend systeem is dat de constructie erop berekend moet zijn dat die het gehele pakket aan glazen panelen kan dragen.

Zijn kozijnsystemen geïsoleerd?

De kozijnsystemen die door de Overkappingadviseurs geleverd worden, zijn niet geïsoleerd. Geïsoleerde kozijnen worden in principe alleen in woningen of bij het bouwen van serres gebruikt.

Zijn wandsystemen ook later te plaatsen of te vervangen?

Alle wandsystemen die door de Overkappingadviseurs geleverd en geplaatst worden, zijn ook later te plaatsen. Bijvoorbeeld als je dit jaar alleen de overkapping plaatst en volgend jaar de vasten wanden en/of glazen schuifwanden.

Het is ook een idee om eens een keer een vaste wand te vervangen door een wand die totaal afwijkt van de overkapping zelf. Dat kan een bijzonder decoratief effect hebben en geeft je overkapping ook weer een totaal andere uitstraling.