De Overkappingadviseurs | Overkapping aan huis
overkapping aan huis

Overkapping aan huis

Genieten van het buitenleven

Ben jij op zoek naar een overkapping aan huis? Dan ben je bij Overkappingadviseurs aan het juiste adres. De specialisten van Overkappingadviseurs helpen jou bij de zoektocht naar de mooiste overkappingen aan huis en bij de inrichting daarvan zodat jij het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven en je tuin.

overkapping aan huis

Overkapping aan huis

Extra leefruimte creëren

Een overkapping heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat je letterlijk je woonkamer of woonkeuken verlegd. Op deze manier creëer je niet alleen meer leefruimte, maar wordt je woning ook meer waard. Daarnaast ben je met een overkapping aan huis vast ook beschut tegen wind, regen en zon, zeker wanneer je kiest voor een dichte overkapping aan huis. Hierdoor haal je het buitenleven eenvoudig naar binnen en vergroot je het woonplezier.

 

Wanden en accessoires

De mogelijkheden om je overkapping met lamellendak uit te breiden zijn eindeloos. Van glazen schuifwanden tot zonwering tot de inrichting met sfeervolle meubelen. Laat je inspireren! 

overkapping aan huis

De mogelijkheden

Maatwerk & verschillende opties

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je kiest voor een overkapping aan huis. Zo kun je kiezen tussen een aluminium of houten overkapping. Tevens kan de overkapping volledig op maat gemaakt worden en door te gaan voor een overkapping aan huis met glas behoudt je de natuurlijke lichtinval in je woning. Op zoek naar iets totaal anders? Ga dan voor een overkapping met een lamellen dak

overkapping aan huis

Een overkapping aan huis aanschaffen

Vind jouw adviseur in de buurt

Wil jij ook langer kunnen genieten van het buitenleven of gewoon alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan alvast een aantal voorbeelden in ons lookbook. Overtuigd geraakt door deze inspiratiebeelden van een overkapping aan huis? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of vind zelf een adviseur bij jou in de buurt.

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in