De Overkappingadviseurs | Glazen schuifwanden overkapping
glazen schuifwand overkapping

Glazen schuifwanden overkapping

Genieten van het buitenleven

Door het toevoegen van een glazen schuifwand aan je veranda of overkapping kun je nog langer genieten van het buitenleven. Hierdoor ben je namelijk nog minder afhankelijk van het weer. Met slecht houdt je de wanden dicht en bij mooi weer schuif je ze in een handomdraai open op de manier die jij wilt. Ieder glazen paneel is namelijk individueel te verschuiven. Zo zit je beschut, maar behoud je wel een vrij uitzicht op je tuin. 

glazen schuifwand overkapping

Voordelen glazen schuifwanden overkapping

Overkapping uitbreiden

Het uitbreiden van je overkapping met glazen schuifwanden heeft verschillende voordelen. Ten eerste kun je hierdoor al in het vroege voorjaar of het late najaar genieten van het buitenleven, want de temperatuur onder de overkapping is al snel aangenaam dankzij de glazen schuifwanden. Dit komt door de isolerende werking van de glazen wanden waardoor er minder warmte verloren gaat. Hierdoor hoef je uiteindelijk ook minder te stoken om je woning op temperatuur te houden. Naast functioneel, heeft een houten overkapping met glazen schuifwanden ook esthetische voordelen. Een glazen schuifwand voor buiten geeft namelijk een luxe uitstraling aan je overkapping. Daarnaast kun je de glazen schuifwanden eenvoudig schoonmaken.

Wanden en accessoires

De mogelijkheden om je overkapping met lamellendak uit te breiden zijn eindeloos. Van glazen schuifwanden tot zonwering tot de inrichting met sfeervolle meubelen. Laat je inspireren! 

glazen schuifwand overkapping

Glazen schuifwanden plaatsen

Glazen schuifwand inclusief montage

Wanneer je besluit een glazen schuifwand te plaatsen, heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om de glazen schuifwanden alleen als voorwand te plaatsen of ook als zijwanden. Door ze ook als zijwanden te plaatsen, kun je de wanden van je overkapping helemaal openzetten. Ideaal op warme dagen. De glazen wanden kunnen onder ieder type overkapping of veranda geplaatst worden, dus ook onder een houten overkapping of een aluminium overkapping. Zoek je glazen schuifwanden op maat? Ook dat is mogelijk. De glazen schuifwanden worden vaak geleverd inclusief montage. Door glazen schuifwanden te plaatsen maakt u van uw overkapping een tuinkamer op maat.

Glazen schuifwanden overkapping

Glazen schuifwanden overkapping aanschaffen

Vind jouw adviseur in de buurt

Wil je ook langer kunnen genieten van het buitenleven of gewoon alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan alvast voorbeelden in ons lookbook. Overtuigd geraakt door deze inspiratie beelden van glazen schuifwanden voor je overkapping? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of vind zelf een adviseur in de buurt.

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in