De Overkappingadviseurs | Tuinkamer op maat
tuinkamer op maat

Tuinkamer op maat

Genieten van het buitenleven

Op zoek naar een tuinkamer op maat? Dan ben je bij Overkappingadviseurs aan het juiste adres. De specialisten van Overkappingadviseurs helpen jou bij de zoektocht naar een tuinkamer op maat en met de inrichting van je tuinkamer. Hierdoor kun je nog langer genieten van het buitenleven!

tuinkamer op maat

Tuinkamer kopen

Vele voordelen

Het aanschaffen van een tuinkamer biedt verschillende voordelen. Ten eerste kun je met een tuinkamer nog langer genieten van je tuin en daarmee van het buitenleven. Je bent op deze manier namelijk meer verbonden met je tuin en kunt zo nog meer uit je woning halen. Hierdoor vormt een tuinkamer een grote toevoeging aan je woning, omdat je zowel de leefruimte als de waarde verhoogt. Daarnaast kun je dankzij een tuinkamer ook bij slecht weer zoals regen en wind genieten van het buitenleven. Dankzij de glazen schuifwanden behoud je namelijk vrij toezicht op je tuin. 

 

Wanden en accessoires

De mogelijkheden om je overkapping met lamellendak uit te breiden zijn eindeloos. Van glazen schuifwanden tot zonwering tot de inrichting met sfeervolle meubelen. Laat je inspireren! 

tuinkamer op maat

Tuinkamer samenstellen

Verschillende opties

De mogelijkheden met een tuinkamer op maat zijn eindeloos. Er zijn namelijk veel verschillende opties in diverse prijsklassen en materialen beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een houten of een aluminium tuinkamer. Daarnaast is maatwerk altijd mogelijk en heb je veel keuze in het soort voor- en zijwanden. Hierdoor kun je je ideale tuinkamer helemaal zelf samenstellen. Ga je bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden of juist voor een draai-/vouwsysteem? Ook is het zowel mogelijk een vrijstaande tuinkamer als een tuinkamer aan huis te laten plaatsen. De tuinkamers worden standaard geleverd inclusief vakkundige montage.

tuinkamer op maat

Tuinkamer op maat aanschaffen

Vind jouw adviseur in de buurt

Wil je ook langer kunnen genieten van het buitenleven of gewoon alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan alvast voorbeelden in ons lookbook. Overtuigd geraakt door deze inspiratie beelden van een tuinkamer op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of vind zelf een adviseur in de buurt.

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in