De Overkappingadviseurs | Houten overkapping met glazen schuifdeuren
Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Bent u op zoek naar een manier om uw tuin te transformeren in een prachtige leefruimte waar u en uw gezin kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht? Overweeg dan een houten overkapping met glazen schuifdeuren! Dit type overkapping biedt tal van voordelen en kan op maat worden gemaakt om aan al uw wensen te voldoen. De specialisten van Overkappingadviseurs helpen jou bij de zoektocht naar de gewenste overkapping.

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren

Overkapping afsluiten met glas

Met een houten overkapping met glazen schuifdeuren kun je van het vroege voorjaar tot het late najaar van je tuin genieten. Daarnaast is een houten overkapping erg sfeervol en door deze uit te breiden met glazen schuifdeuren ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden zoals wind en regen. Hierdoor kun je langer en vaker genieten van het buitenleven. En het fijne van de glazen overkapping is dat je je houten overkapping helemaal kunt afsluiten bij slecht weer, maar je toch vrij uitzicht op je tuin behoudt. Is het mooi weer? Dan kun je de glazen wanden helemaal openschuiven. De houten overkapping wordt geleverd inclusief montage.

Wanden en accessoires

De mogelijkheden om je overkapping met lamellendak uit te breiden zijn eindeloos. Van glazen schuifwanden tot zonwering tot de inrichting met sfeervolle meubelen. Laat je inspireren! 

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Lagere stookkosten

Beter geïsoleerd

Een houten overkapping aan huis met glazen schuifdeuren biedt vele voordelen, vooral wanneer het een overkapping aan huis betreft. Door de overkapping aan huis te plaatsen, krijgen de glazen schuifwanden een isolerende werking. De warmte blijft namelijk een stuk langer hangen en er ontsnapt minder warmte naar buiten omdat de overkapping een overgangsruimte naar buiten vormt. Dit betekent dat een houten overkapping met glazen schuifdeuren dus niet alleen zorgt voor lagere stookkosten en daardoor goed is voor de portemonnee, maar ook beter is voor het milieu!

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Een houten overkapping met glazen schuifdeuren aanschaffen

Vind jouw adviseur in de buurt

Wil je ook langer kunnen genieten van het buitenleven of gewoon alvast inspiratie op doen? Bekijk dan alvast een aantal voorbeelden in ons lookbook. Overtuigd geraakt door deze inspiratiebeelden van een houten overkapping met glazen schuifdeuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of vind zelf een adviseur in de buurt.

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in