De Overkappingadviseurs | Overkapping met lamellendak
overkapping-met-lamellendak

Overkapping met lamellendak

Genieten van het buitenleven

Wil jij graag een overkapping met een lamellendak in jouw tuin? Dan ben je bij Overkappingadviseurs aan het juiste adres. Onze specialisten helpen jou bij de zoektocht naar een overkapping met lamellendak en de inrichting daarvan zodat je het hele jaar door geniet van het buitenleven. Hierbij heb je een veelvoud aan mogelijkheden, zodat jouw wensen altijd ingewilligd worden.

overkapping-met-lamellendak-2

Een overkapping met lamellendak is een ware aanwinst

Trendy en smaakvol

Een lameloverkapping is erg trendy en smaakvol. En het grote voordeel van een overkapping met lamellendak is dat jij zelf de hoeveelheid lichtinval of schaduw onder je overkapping bepaalt. Dit kan doordat het dak bestaat uit kantelbare lamellen. Deze kun je naar wens of open of dicht zetten. Hiermee creëer je een speelse manier van lichtinval, maar kun je in de zomer ook zorgen voor een heerlijk briesje wanneer het te warm wordt onder je overkapping. Zet je de lamellen dicht? Dan heb je een waterdichte overkapping. 

 

Wanden en accessoires

De mogelijkheden om je overkapping met lamellendak uit te breiden zijn eindeloos. Van glazen schuifwanden tot zonwering tot de inrichting met sfeervolle meubelen. Laat je inspireren! 

overkapping-met-lamellendak-1

De verschillende opties

Talloze mogelijkheden

Ook met een lamellenoverkapping zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je zowel voor een houten overkapping kiezen als voor een aluminium overkapping met lamellendak. Daarnaast is deze terrasoverkapping te verkrijgen in verschillende kleuren. Liever een kleurcontrast? Ook dat is mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor witte lamellen en een antracietkleurige onderbouw. Daarnaast is het lameldak zowel elektrisch als handbedienbaar te leveren. Daarnaast is het mogelijk de overkapping inclusief montage te laten leveren.

overkapping-met-lamellendak-5

Schaf jouw eigen overkapping aan

Vind een adviseur in de buurt

Wil je ook langer kunnen genieten van het buitenleven of gewoon alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan alvast enkele voorbeelden in ons lookbook. Overtuigd geraakt door deze inspiratiebeelden van een overkapping met lamellendak? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of vind zelf een adviseur in de buurt.

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in