De Overkappingadviseurs | Wat is jouw droomoverkapping?

Wat is jouw droomoverkapping?


Overkappingen

Leestijd: 3

Heb jij dat ook? Dat als het lekker weer is, je meteen naar buiten wilt. Dat als de zon ook maar even schijnt je direct in je tuin gaat zitten. En droom jij dan van een overkapping op het moment dat de zon achter de wolken verdwijnt en er een windje opsteekt en je nu eigenlijk naar binnen moet?

In een overkapping of tuinkamer zit je lekker beschut. En als het regent, ook nog lekker droog. Met een overkapping kun je buiten heerlijk ontspannen, en met goed gezelschap, een leuk boek of een lekker drankje voel jij je helemaal op vakantie in je eigen tuin.

 

Geschikt voor elk moment
Een overkapping is voor veel doeleinden geschikt, zeker als je die ook nog uitbreidt met systeem van glazen wanden. Dan kun je op elke moment gebruik maken van je overkapping. Een overkapping zie je het meeste in aluminium en hout.

Overkappingadviseurs-droomoverkapping01
Lekker beschut genieten in jouw droomoverkapping

Sfeervol hout
Ben je op zoek naar een vloeiende overgang tussen huis en tuin? Dan creëer je met een houten overkapping of veranda een warme en natuurlijke uitstraling. Door zijn robuustheid en stevige constructie, kun je een houten overkapping uitstekend uitrusten met een glasdak. Een houten overkapping heeft veel uitrustingsmogelijkheden. Natuurlijk kun je de jouw houten verblijf altijd uitbreiden met een systeem van glazen wanden.

 

Fundering
Afhankelijk van waar je in Nederland woont, is het belangrijk om jouw houten overkapping van een goede fundering te voorzien. Dit om verzakkingen van je te overkapping voorkomen.

Overkappingadviseurs-droomoverkapping04
Overkappingadviseurs-droomoverkapping03

Duurzaam aluminium
Hout is een natuurproduct, heb je liever zo minmogelijk onderhoud? Of vind je een houten overkapping te rustiek? Dan is een aluminium overkapping iets voor jou. Aluminium overkappingen zijn duurzaam in onderhoud en zeer sterk, trekken niet krom door vocht en zijn brandbestendig. De meeste aluminium overkappingen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, dan kun je de kleur van jouw overkapping afstemmen bijvoorbeeld afstemmen op de kleuren van je schilderwerk van de woning. Jouw aluminium overkapping kun je ook altijd uitbreiden met een systeem van glazen wanden.

 

Specialist
Wil je advies welk type overkapping het beste bij jouw huis, tuin en persoonlijke wensen past? Bezoek dan een specialist bij jou in de buurt.

 

Meer comfort
Wist je trouwens dat je jouw aluminium overkapping eenvoudig kunt uitbreiden? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bouw je overkapping uit tot een echte tuinkamer. Meer comfort en minder last van de zon en hitte in de zomer creëer je met zonwering. Er zijn veel soorten zonwerende producten. Wil je liever geen glas in je overkapping? Dan kun je ook voor polycarbonaat kiezen of bijvoorbeeld een houten dak of dakpannen op je houten overkapping. En met heaters en verlichting maak je het in je overkapping sfeervol en heerlijk comfortabel. Zo heb je elke dag plezier van jouw overkapping!

 

BronnenShop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!