Welk vaderdagcadeau kies jij?

Welk Vaderdagcadeau kies jij?


Leestijd: 2

Zondag is het Vaderdag. De dag van het jaar waarop alle soorten papa’s in het zonnetje worden gezet. Met het fantastische weerbericht kan het niet anders dan een feestje worden. Ben jij er al klaar voor?

Droom-jij-van-keuken-IMG_6953-c-2
De overkapping is de perfecte plek om Vaderdag te vieren.

Bij een geslaagde Vaderdag hoort natuurlijk een goed ontbijt. Vers gebakken croissants, een zacht gekookt eitje, jus-d’orange, een lekker dampende kop koffie, fruitsalade. Je kunt er natuurlijk een ontbijt op bed van maken, of je verrast met een ontbijt in de overkapping. Lekker de schuifdeuren wagenwijd open, de zonwering naar beneden. Heerlijk in de schaduw genieten!

Buitenkookboek

Een cadeau mag uiteraard ook niet ontbreken. Wat te denken van het Grote OrangeVie Buitenkookboek? Dit boek is geknipt voor alle vaders die graag barbecueën. Het staat boordevol zomerse recepten voor op de barbecue. Van een stoer broodje hamburger tot heerlijke gevulde paprika en natuurlijk ook desserts, cocktails en mocktails. Met de recepten in dit boek maak je van jouw overkapping of tuin een privé restaurant. Je ontvangt het boek deze maand gratis bij aankoop van een buitenlevenproduct bij een van de Overkappingadviseurs (vraag naar de voorwaarden) of je bestelt het in de webshop.

Campagnebeeld-OKA-juni-03
aluminium-overkappig-overkappingadviseurs-8127

Kamado

Een vurig Vaderdagcadeau, dat is de Kamado. Deze super compacte 13 inch barbecue is de vriend van alle barbecueliefhebbers. Vanwege het kleine formaat is deze ideaal voor een barbecue tot maximaal vier personen. Wil je liever met grotere groepen genieten van lange zomeravonden? Dan kun je ook voor een 15 of 21 inch gaan. Met de Kamado wordt barbecueën pas echt leuk!

Industriële heater

Een heerlijk praktisch cadeau is een heater voor in de tuinkamer. Met een heater kun je ook wanneer het ’s avonds afkoelt nog lekker van het buitenleven blijven genieten. Er zijn heaters die je aan de gevel bevestigt, maar Overkappingadviseurs heeft ook staande heaters. Zoals de zwarte heater in industriele stijl. Robuust, stoer, stijlvol. Echt iets voor alle vaders!

Bronnen


Geschreven door: Marijke Verhoef Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in