Voorjaar onder de overkapping

Voorjaar onder de overkapping


Laatste trends

Leestijd: 2

De dagen worden steeds langer, de zon laat zich meer zien en alles ontluikt. Het is volop voorjaar. Tijd om meer buiten te zijn en het onder de overkapping weer helemaal tiptop in orde te maken!

De lenteschoonmaak
De lenteschoonmaak. Even moed verzamelen en dan lekker aan de slag. Het is de moeite waard. Haal een (zachte) bezem door je overkapping, sop je tuinmeubelen af en stof de eventuele spinnenwebben weg. Haal de goten leeg van je overkapping. Heb je een glazen wandsysteem of glazen schuifwanden? Neem de tijd om ze een goede wasbeurt te geven met de juiste poetsmiddelen. Kijk de terrasheater na, was je kussens en plaids uit of klop ze goed uit. Ruim de accessoires die nog van het afgelopen seizoen overgebleven zijn op en maak ruimte. Want… Dan komt het leukste gedeelte. De beloning na de grote lenteschoonmaak. Het grote genieten van je overkappping.

Sfeer-overkapping
Voorjaar onder de overkapping

Genieten
Heb je de drankjes en hapjes al klaar staan? Neem plaats en geniet. Of denk na over wat je deze lente aan je overkapping wilt veranderen of toevoegen zodat je er nog meer plezier van hebt.

Een lenteterras
Voor een chique en sfeervol terras combineer loungemeubels van natuurlijke materialen met kussens, vazen en vloerkleden in warme tinten. Liever alvast een Ibiza vibe? Laat de zon binnen op je terras en kies voor kleurrijke, bohemian details. Wit en lichte tinten vormen jouw basis voor een Ibiza vibe, aangevuld met meubels en accessoires van natuurlijke materialen in verschillende houttinten. Liever nog iets meer oriëntaals? Kies dan voor een sfeer uit duizend-en-een-nacht. Creeer je outdoor oase met bloempotten, subtropische planten, sfeervolle lantaarns en kussens met stijlvolle ornamenten en warme gouden accenten.

 

Sfeer-1001
Terras

Intuïtieve vormen
Onder je overkapping hoeft het niet alleen maar strak en modern te zijn. Balans is waar het om draait. Daarom zie je overal steeds meer organische vormen terugkomen. Bestrating wordt vervangen door borders met planten en bloemen die goed zijn voor bijen en insecten. De afgelopen jaren draaide alles vooral om strakke vormen en solide lijnen. Maar mensen hebben steeds meer behoefte aan een natuurlijke omgeving om tot rust komen. Een ruimte die ontspant met gezellige en comfortabele meubels, of kies voor iets authentieks zoals een lekkere ouderwetse schommelstoel.

 

Bronnen



Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in