Van Overkapping naar Mancave

Van Overkapping naar Mancave


Leestijd: 2 min.

Speciaal voor Vaderdag: maak samen met Overkappingadviseurs van jouw overkapping een mancave.

Vuurtafel-hoofdbeeld-blog_juni
OrangeVie vuurtafel

De mancave is een algemeen begrip waar iedereen zijn of haar eigen invulling aan geeft. Internet vertelt dat het een plek is waar mannen hun hobby’s en favoriete bezigheden kunnen beoefenen.

Mancaves zijn er in meerdere soorten, maar meestal ingericht als algemene ontspanningsruimte of juist volledig in de stijl van hobby’s of interesses.

Vaak vind je de mancave op een zolderkamer of in een garage, maar wat als je nu jouw favoriete buitenruimte met een paar kleine aanpassingen ook deze look en feel kunt geven?

Vaderdag-biertje-nootjes_blog-juni_01
Vaderdag-wijntje-stengels_blog-juni_01

Speciaal voor Vaderdag zijn onze stylistes in de wereld van de mancaves gedoken. Ze hebben een aantal OrangeVie producten uitgezocht waarmee je jouw buitenruimte een stoere uitstraling geeft om volledig te ontspannen, je vrienden en/of familie uit te nodigen voor een drankje, een heerlijke BBQ, jouw favoriete sportwedstrijden te kijken of om je nieuwe miniatuur automodel in elkaar te zetten.

1. De zwarte industriële heater, staand of hangend.

In de zomer blijft het ook tot laat in de avond nog lekker warm in je buitenruimte maar als de dagen weer wat korter worden en de tempraturen naar beneden gaan, is het met deze stoere en robuuste heater geen probleem om nog een paar uurtjes door te borrelen. 

En het goede nieuws is dat je deze heater ook rechtstreeks in onze webshop kunt bestellen!

 

2. Een Kamado BBQ. 13, 15 of 21 inch.

De Kamado BBQ is een absolute toevoeging aan jouw tuinkamer of overkapping. Hoeveel ruimte je er ook voor hebt en waar je de BBQ ook voor wilt gebruiken en plaatsen, er is voor iedere ruimte en situatie de perfecte maat en kleur. Heerlijk om lekker grote stukken vlees op te grillen of, als je liever vegetarisch of vegan eet, een fantastische BBQ voor gegrilde groenten of voor de liefhebber een mooi stukje vis.

Volgend weekend al barbecueën? Bestel deze topper dan snel op onze webshop!

 

3. Unieke OrangeVie vuurtafels in salon-en bartafel model.

Heb je wat meer ruimte om iets te plaatsen wat absoluut in het ‘mancave-sfeertje’ past? Dan is de OrangeVie vuurtafel écht iets wat niet in je buitenruimte mag ontbreken. De vuurtafels zijn er zowel in salontafel als in bartafel model en geven jouw buitenruimte de sfeervolle, industriële en robuuste look die het nodig heeft.

Een leuke extra tip! Je kan een gril over het vuur plaatsen om naast je koude biertje, wit wijntje of colaatje ook een lekker stukje vlees of vis te bakken.

Nieuwsgierig geworden en meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vuurtafel op maat, volledig naar jouw wensen!

 

4. Het OrangeVie wijnrek, ieder exemplaar is uniek.

Ben je volledig tevreden met je buitenruimte maar wil je er wel graag iets ‘stoers’ of robuusts aan toevoegen? Dan is het OrangeVie wijnrek echt een aanrader. Ieder wijnrek is uniek door de diverse soorten hout waar het van gemaakt is. Wil je liever een stam die wat ruwer is of juist een wat rustigere uitstraling? De wijnrekken van OrangeVie passen altijd in het interieur van jouw buitenruimte. De combinatie van hout met het stalen frame waar de flessen in hangen is een gadget in jouw tuinkamer of overkapping die je vrienden ook wel willen!

Een wijnrek helemaal naar jouw smaak? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee.

Bronnen


Geschreven door: Iris van den Oever Fotografie: Koen Vandenput - Tido Mureddu - Marijke Verhoef Styling: Iris van den Oever - Ruth Vermeulen In samenwerking met: De Overkappingadviseurs


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in