Tips voor een geslaagd tuinfeest je met kinderen: de Kidsplank

Tips voor een geslaagd tuinfeestje met kinderen: de Kidsplank


Laatste trends

Leestijd: 2

Zin in een tuinfeestje? Er is altijd een goede reden voor een feestje. Prik de datum, verstuur je uitnodiging en ga aan de slag.

Wie nodig je uit? Komen er kinderen? Neefjes, nichtjes, kleinkinderen of de buurtkinderen? Dan geven we je een aantal tips, waarmee jouw feestje niet alleen voor oud, maar ook voor jong geslaagd is.

 

Kinderfeestje-OKA4
Een kidsplank is gegarandeerd een succes.

Geef je feestje een thema
Verzin een leuk thema voor je tuinfeest met een eigen dresscode voor de kinderen. Superhelden, tovenaars of een prinsessen en prinsenfeestje? Volwassenen mogen natuurlijk ook meedoen. Maak voor de kinderen een speelhoek waar zij hun eigen feestje kunnen houden, waar je (indirect) zicht op hebt zodat ze er veilig kunnen spelen. Versier het kinderhoekje met slingers, ballonnen en vlaggenlijnen en plaats er een tijdelijk zandbak of een glijbaantje. Maak een tafeltje met kleurplaten en ander knutselmateriaal. 

Snoeptafel
Creëer een gezellige snoeptafel of leuke picknickplek met een eigen picknicktafel, krukjes en kussens op de grond. Hier kunnen de uitgetelde feestbeesten even bijkomen en genieten van al het lekkers.

 

 

OKA-kidsplank
Kinderfeestje-OKA7

Welke lekkernijen zet jij op tafel? Ontdek de Kidsplank
Voor de lekkernijen maakte de stylist van Overkappingadviseurs een eigen kidsplank. Die plank wordt op jouw tuinfeestje gegarandeerd ook een succes. Combineer lekkere zoetigheden met gezond fruit. Dat staat niet alleen heel decoratief, het is ook nog lekker en gezond.

Zelf een Kidsplank maken doe je met lekkernijen zoals:

  • Discodip
  • Pure chocolade
  • Marshmallows
  • Frambozen
  • Aardbeien
  • Zure blauwe draadjes
  • Zuurstok
  • Gekleurde lolly’s
  • Snoeppapier met zure suiker

Veel plezier en varieer naar wens en maak meerdere planken afhankelijk van het aantal kinderen dat je verwacht. Ondertussen niet stiekem zelf alles al opsnoepen, hè!

Bronnen


Geschreven door: Marlou van Dijk Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever Met medewerking van: Ruth Vermeulen In samenwerking met: Chanel van den Oever


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in