Met balkonbeglazing elke dag van je balkon genieten

Met een glazen wandsysteem elke dag van je balkon genieten


Laatste trends

Leestijd: 2 min

Heb jij een mooi balkon en wil dat graag elke dag kunnen gebruiken? Ook als het regent of waait? Misschien zijn glazen schuifwanden of draai-/vouwwanden dan iets voor jou. Daarmee sluit je jouw balkon wind- en waterdicht af. En heb je meteen extra ruimte.

Ruimte-op-balkon-DSC_1033-HDR
Geniet van de ruimte op je balkon met balkonbeglazing

Van balkon naar balkonkamer

Zeker tijdens een lockdown is extra ruimte extra fijn. Heb je een mooi balkon, maar kun je daar geen gebruik van maken omdat het er koud en nat is? Met glazen schuifwanden maak je van jouw balkon een ruimte die je helemaal kunt afsluiten. Dan kun je op elk moment gebruik maken van je balkon, hoe hard het buiten ook waait of regent.

 

Maak van je balkon een balkonkamer

Glazen schuifwanden en balkonbeglazing zorgen ervoor dat jij je balkon helemaal kan afsluiten. Daardoor kun je jouw mooie tuinmeubelen lekker op je balkon buiten laten staan, zonder dat ze nat of vies worden. Je stoelkussen kun je ook gewoon laten zitten. Dat scheelt je opruimen en je maakt veel sneller gebruik van je balkon.

 

Groot of klein balkon

Balkonbeglazing en glazen schuifwanden zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Voor grote en kleine balkons. Ook kun je ervoor kiezen om een gedeelte van je balkon af te schermen met glas. Als je één kant hebt waar altijd de wind op staat, scheelt het al enorm om alleen die zijde af te schermen met glas.

 

Ruimte-op-balkon-IMG_7220

Je balkonkamer inrichten

Heb je voor glazen schuifwanden of balkonbeglazing gekozen? Dan kun je nu gebruik gaan maken van je balkonkamer. Richt je ruimte in met mooie tuinmeubelen en leuke accessoires. De stijl kan in het verlengde liggen van je woonkamer of juist helemaal anders. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Terrasheater voor extra warmte

Nu het niet meer inregent doordat je beglazing is geplaatst, hoef je je niet meer druk te maken dat je elke keer als je je balkon hebt gebruik, je alles weer moet opruimen. Je kan alles laten staan en net zoveel gebruiken als je zelf wilt. Is het er fris? Kies dan voor een comfortabele terrasheater. Als je die even aanzet is het er al snel aangenaam.

 

Vloerkleed op je balkon

De koude vloer in je balkonkamer maak je aangenaam met een mooi vloerkleed dat geschikt is voor balkons. Dat leg je over je betonvloer heen en je balkon oogt meteen helemaal anders. Het is nu helemaal aangekleed. En je krijgt ook geen koude voeten meer.

Meer weten?

De specialisten van Overkappingadviseurs kunnen jou alles vertellen over welke type glassysteem of balkonbeglazing het beste bij jouw situatie past.

Bronnen


Geschreven door: Marlou van Dijk Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in