Max Verstappen toejuichen in je comfortabele buitenhuiskamer

Max Verstappen toejuichen in je comfortabele buitenhuiskamer


Laatste trends

Leestijd: 3 min

Is de overkapping jouw favoriete plek waar je Formule 1, voetbal of MotoGP wilt kijken? Daar waar je ongegeneerd spannende series kan bingewatchen?

Steeds meer mensen plaatsen in hun buitenruimte ook een tv, zodat ze het hele jaar van het buitenleven kunnen genieten. Met een tv wordt een overkapping of tuinkamer nog meer jouw tweede huiskamer. Het is de plek waar je het beste van buiten en binnen bij elkaar samenkomen.

TV-Overkappingsadviseurs05
Met een tv wordt een overkapping of tuinkamer nog meer jouw tweede huiskamer.

Voorkom wind en vocht
Als je je tv in je overkapping of tuinkamer wilt plaatsen zijn er wel een paar dingen waar je op moet letten. Het belangrijkste zijn wind en vocht. Zorg ervoor dat je jouw overkapping of tuinkamer goed kan afsluiten met glazen schuifwanden, zodat je geen last hebt van regen of wind. Dan kun je echt het hele jaar gebruik maken van je buitenruimte. Anders kun je het beste je tv in de koude en natte maanden naar binnen halen. Plaats je tv in de schaduw zodat je geen last hebt van fel zonlicht op je scherm waardoor je weinig ziet.

Tv-kijken
Als je de tv binnen wilt vervangen, kun je de oude televisie in je tuinkamer of op je balkon ophangen. Natuurlijk kun je ook direct een goede tv buiten ophangen. Ook zijn er speciale tv’s die wind en waterdicht zijn, maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan.

 

 

TV-Overkappingsadviseurs01
TV-Overkappingsadviseurs04

Benodigdheden
Voor de plaatsing van je tv heb je een goede ophangbeugel of standaard nodig, een stroompunt en de juiste bekabeling die weersbestendig zijn. Kies ook voor het gebruik van een buitenstopcontact, dan hoef je geen verlengsnoer uit een binnen stopcontact te gebruiken. Dat is veiliger in alle opzichten. Buitenstopcontacten hebben vaak een klepje over de verbinding tussen het snoer en het stopcontact, zodat ze geen hinder hebben van de weersomstandigheden. Maak gebruik van goede kabels, zodat je prima beeld hebt. Werk je kabels mooi weg door gebruik te maken van kabelgoten. Dat zorgt voor een opgeruimd en strak geheel.

Groot scherm
Natuurlijk kun je altijd je laptop op schoot nemen of je tablet erbij pakken en on demand kijken, maar dat is toch een andere ervaring dan op een groot scherm lekker onderuithangen op je loungebank en met vrienden of familie een doelpunt of Max toejuichen.

 

BronnenShop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in