Overkappingadviseurs | Juni is de aanvang van jouw Droomzomer

Juni is de aanvang van jouw Droomzomer


Laatste trends

Leestijd: 2

Juni is één van de mooiste maanden van het jaar. Staan jouw rozen er in je tuin ook zo mooi bij? Juni noemen ze ook wel de rozenmaand. Logisch, deze maand begint ook officieel de zomer.

Goede voorbereiding
Bij Overkappingadviseurs kijken we erg uit naar de zomer. We verheugen ons op een droomzomer. We genieten van lange dagen en zwoele avonden. Om en rond het huis gaan we op zoek naar het ultieme vakantiegevoel. Maar, omdat het Nederlandse klimaat nog wel eens wispelturig kan zijn, zijn we bij Overkappingadviseurs goed voorbereid om jou die heerlijke droomzomer ook te kunnen garanderen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Campagnebeeld-OKA-juni-05
Genieten van een heerlijke zomer onder jouw overkapping

Aangenaam beschut
Wil jij in de zomer lekker elke dag naar buiten kunnen? Dan is een overkapping echt iets voor jou. In een overkapping zit je beschut tegen regen, wind en felle zon. Je kan jouw overkapping ook uitbreiden met glazen wanden. Dan kun je op de momenten dat het fris of nat is de glazen wanden dichthouden. Jouw meubels en accessoires die je in je overkapping hebt staan, zijn dan ook beter beschermd. Schijnt de zon weer lekker naar binnen? Dan zet je de wanden zo ver open als je wilt.

Buiten eten
Hou je van buiten eten? Op je terras zit je onder je parasol heerlijk uit de zon en bij een paar regendruppels ben je ook nog wel beschermd. Maar gaat het harder regenen of waaien, dan is een overkapping toch een stuk comfortabeler en valt jouw diner niet in het water. Bij de adviseurs van de Overkappingadviseurs vind je terrasoverkappingen van aluminium en hout, vrijstaand of aan de woning geplaatst.

Het Grote OrangeVie Buitenkookboek
Kook jij graag buiten? Van jouw overkapping, tuinkamer of buitenverblijf maak je in een handomdraai een privé restaurant. Daar kook je zelf de sterren van de hemel op je barbecue, pizzaoven of complete buitenkeuken. Kan je wel wat inspiratie gebruiken of wil je wel eens iets anders proberen?

Samen met onze adviseurs van Overkappingadviseurs hebben we het Grote OrangeVie Buitenkookboek ontwikkeld. Dit inspirerende receptenboek staat boordevol heerlijke gerechten die leuk zijn om zelf te maken. Want buiten zijn is gezond, werkt stressverlagend en daardoor smaakt alles ook veel lekkerder.

Ontdek het deze droomzomer zelf!

 

Campagnebeeld-OKA-juni-03
Campagnebeeld-OKA-juni-06

Bronnen



Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in