Elke dag buiten eten met het Grote OrangeVie Buitenkookboek

Elke dag buiten eten met het Grote OrangeVie Buitenkookboek


Laatste trends

Leestijd: 2

Ben jij graag buiten en hou je van ontspannen eten onder je overkapping, op je terras of in je buitenverblijf? Samen brunchen met je familie of barbecueën in je tuin met vrienden op een zwoele, zomerse dag?

Privé restaurant thuis
Om lekker én gezellig buiten te eten hoef je de deur niet uit, want van jouw overkapping, tuinkamer of buitenverblijf in je eigen tuin maak je een privé restaurant. Daar kook je zelf de sterren van de hemel met wat hulp op je barbecue, pizzaoven of complete buitenkeuken.

Campagnebeeld-OKA-juni-1
Met ons eigen lifestylemerk OrangeVie bieden we je alles voor het interieur en de styling van je overkapping.

Inspiratie
Als het om het buitenleven gaat is Overkappingadviseurs jouw inspiratiebron. Met ons eigen lifestylemerk OrangeVie bieden we je alles voor het interieur en de styling van je overkapping, balkon of buitenverblijf. Daarom hebben we samen met onze adviseurs we het Grote OrangeVie Buitenkookboek ontwikkeld. 

Recepten
Het inspirerende receptenboek staat boordevol heerlijke gerechten die leuk zijn om zelf te maken. Want buiten zijn is gezond, werkt stressverlagend en daardoor smaakt alles ook veel lekkerder.

Gratis kookboek*
In de maand juni krijg je bij de aanschaf van een overkapping, tuinkamer of een ander product uit het assortiment bij één van de adviseurs van Overkappingadviseurs het Grote OrangeVie Buitenkookboek gratis. Het boek kun je ook bestellen in de OrangeVie webshop.

We wensen je veel plezier bij het uitproberen van alle gerechten en hopen dat je er veel nieuwe favoriete recepten bij krijgt!

Campagnebeeld-OKA-juni-04
Campagnebeeld-OKA-juni-09

*Vraag naar de voorwaarden bij jouw Overkappingadviseur

Bronnen



Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in