Drie tuintrends voor 2022

Drie nieuwe tuintrends voor 2022


Laatste trends

Leestijd: 2 minuten

De zon schijnt volop en al is het nog fris, het nieuwe tuinseizoen begint volop te kriebelen. Van de zon en de fluitende vogels in je tuin krijg je energie! Het is tijd om weer in de tuin aan de slag te gaan. De Overkappingadviseurs lichten daarom voor jou drie nieuwe tuintrends uit, waarmee het nog leuker is om dit voorjaar met jouw tuin aan de slag te gaan. Dat belooft een mooie lente!

Overkappingadviseurs-tuintrend
Het is tijd om weer in de tuin aan de slag te gaan.

Rock the City

De eerste trend is Rock the City. Genieten van een moderne stadstuin in stijl samen met familie of vrienden. Stoere, stijlvolle en sterke elementen met een industriële touch kenmerken deze trend. In deze tuin kom je na een lange dag tot rust en kun je je even terugtrekken uit het moderne, stadse leven, alleen of met je gezin, vrienden of familie. Een oude bakstenen muur in je tuin combineer je met aluminium tuinmeubelen in een witte, grijze of zwarte kleur. Accessoires in felle kleuren zorgen voor extra contrast.

 

Colorful World

Hou je veel van kleur én van combineren? Dan is Colorful World echt jouw trend. In deze stijl mag je kleuren en materialen samenbrengen vanuit de hele wereld. Je hoeft niet meer te kiezen, je kan alles met elkaar combineren. Een heerlijk en ontspannende trend!

 

Staycation

Waarom zou je op vakantie gaan, als je het thuis helemaal naar je zin kan maken met alle comfort en voorzieningen bij de hand? Met de trend Staycation voel je je helemaal op vakantie. Kies voor meubelen die jou het echte vakantiegevoel geven, zoals heerlijk comfortabele ligstoelen of een aangename tuinset waaraan je de hele avond op je terras zit. Praktisch en comfort zijn de kenmerken van de Staycation. Kies daarom voor lichte meubelen die je makkelijk kan verplaatsen. Zo creëer je zelf elke keer weer een nieuwe setting in je tuin, die bij jouw gemoedstoestand van dat moment past.

 

 


Bronnen


Geschreven door: Marlou van Dijk


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in