Wellness in je eigen tuin

Wellness in je eigen tuin


Interieur styling

Leestijd: 2 min

Helemaal tot rust komen in je eigen tuin? Dan verheug jij je er vast op om deze winter met je tuin aan de slag te gaan om er een heerlijke wellnessplek van te maken. Een eigen plek om te ontspannen en helemaal bij te komen. Ontdek dan welke wellnessfaciliteiten in jouw tuin niet mogen ontbreken.

Wellness-tuin-AdobeStock_285290057-c
Een buitendouche bij je houten overkapping geeft een extra gevoel van vrijheid.

Onder de overkapping

Wat dacht je ervan om onder jouw aluminium of houten overkapping een jacuzzi of een hottub te plaatsen? Of bijvoorbeeld een heerlijke tuindouche bij je zwembad of een sauna? Zo creëer je een plek waar je even een moment nemen voor jezelf kan nemen en weer energie op kan bouwen. Je oplaadpunt in je eigen tuin. Een aluminium of houten overkapping is voormeerdere doeleinden geschikt. Je kan er een heerlijke loungeplek van maken om te zitten, maar ook om te zwemmen of om te douchen.

 

Jouw wellnessfaciliteiten

Wanneer kun je dan het beste beginnen om je eigen spa te gaan realiseren? De wintermaanden zijn erg geschikt om aan de slag te gaan. Start met oriënteren en het uitwerken van je ideeën. Wat zou je graag willen in je eigen spa-resort aan huis, want waar je voor gaat kiezen hangt ook af van een paar andere factoren, zoals je smaak, het kostenplaatje en de beschikbare ruimte en technische mogelijkheden. Denk dan na over welke Wellness faciliteiten in jouw tuin niet mogen ontbreken voor jouw spa-beleving. Probeer te bedenken en te ervaren waar jij je echt fijn bij voelt. Is dat een comfortabele sauna of heb je liever een jacuzzi waar je op een koude winterdag zo in kan stappen.  Geniet je van een ontspannende buitendouche na een duik in je zwembad?

Wellness-tuin-AdobeStock_89754279-c

Wellnessaccessoires

Bij al die comfortabele wellnessfaciliteiten kan een heerlijke loungeset natuurlijk niet ontbreken, zoals op een terras in de zon of aangenaam beschut onder de overkapping. En denk na over je tuinverlichting, zodat je ook ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat van je tuin kan genieten. Als het donker is kun je niets zien en is ook je beleving heel anders.

 

Meer weten?

De specialisten van de Overkappingadviseurs kunnen jou alles vertellen over welke overkapping of wellnessoplossing het beste bij jouw situatie past.

 

Bronnen


Geschreven door: Marlou van Dijk


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in