Overkappingadviseurs | Vloerkleden van OrangeVie

Vloerkleden voor de juiste sfeer


Interieur styling

Leestijd: 2

Met een vloerkleed in jouw buiteninterieur creëer je niet alleen de juiste sfeer. Een vloerkleed is ook heel comfortabel, warm, het dempt het geluid en je verbetert in jouw ruimte de akoestiek. In de collectie van de Overkappingadviseurs vind je vloerkleden van OrangeVie in verschillende, kleuren, vormen en maten.

IMG_7343
OrangeVie heeft vloerkleden met een grafische print in zachte, naturel tinten.

Buiten of binnen?
Jouw vloerkleed kun je ook op je terras leggen bij je loungeset of onder de overkapping waar je ‘s avonds lekker bij de buitenhaard zit. Deze vloerkleden zijn ook heel geschikt voor op een balkon. Maar wist je dat je deze duurzame vloerkleden van OrangeVie ook binnen neer kunt leggen?

Een vloerkleed voor elk seizoen
Wist je dat Overkappingadviseurs het ideale vloerkleed in de collectie heeft? Dit vloerkleed in meerdere vormen en maten kun je aan beide kanten gebruiken. Zo kun je in de wintermaanden de donkere kant boven leggen en in de zomermaanden de lichte variant! Dan heb je direct een heel ander interieur. Ideaal!

Grafische print
Hou je van natureltinten, en een niet te uitgesproken ontwerp, maar wel een beetje pit? OrangeVie heeft vloerkleden met een grafische print in zachte, natuurlijke tinten. Die maken jouw overkapping, tuinkamer of woonkamer helemaal af. En afhankelijk van je smaak en interieur kun je de kleur en zijde kiezen die het beste past. Dubbel zo handig.

Vloerkleed-01
DSC_4693-ravello

Rond of vierkant
Kies je voor ronde vormen of heb je liever strakke lijnen? Wist je dat een combinatie van deze twee ontwerpen voor een speels effect zorgt? Met losse kleden in je woning en tuinkamer creëer je verbinding, maar benadruk je ook de grootte van de ruimte en maak je er een warm geheel van. Een kale, grote ruimte maak je met één groot of meerdere kleine vloerkleden juist weer knusser en gezelliger. Dan ontstaat er een intieme sfeer. Wil je echt een groot oppervlak beslaan? Leg dan juist meerdere vloerkleden over elkaar heen. Kijk zelf wat je mooi vindt en wat past bij het dessin; in de lengte of juist dwars over elkaar heen. En het leuke is dat als je het na een paar weken anders wilt, je zo weer de kleden verlegt.

Vloerkleden van OrangeVie
Wil je meer weten over de vloerkleden van OrangeVie? Kijk dan in de webshop of bezoek een van de specialisten van de Overkappingadviseurs.

Bronnen



Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in