Overkappingadviseurs | Meubels voor elk moment

Meubels voor elk moment


Interieur styling

Leestijd: 3

Genieten onder je overkapping
Wat is jouw favoriete moment in je overkapping? Houd je van loungen? Lekker met een hapje en een drankje in de namiddag met vrienden borrelen of ‘s avonds laat gezellig met zijn allen om de vuurkorf heen? Zit je graag aan een bartafel om van een versgebakken hamburger van de barbecue te genieten, lekker met een gekoeld biertje erbij? Of is jouw favoriet het moment dat de eerste zonnestralen op de overkapping schijnen en je met je kopje thee of koffie lekker onderuitgezakt met je favoriete muziek in je hangstoel zit? Schommelend met je voeten van de vloer? Of zeg je, ik wil het allemaal.

Voor elk moment heeft OrangeVie de ideale meubelen om het helemaal naar jouw zin te maken onder jouw overkapping, in je tuinkamer of buitenverblijf.

Overkappingadviseurs-meubels
Mooie meubelen waarmee je het helemaal naar jouw zin maakt onder jouw overkapping.

Loungeset
Van een comfortabele loungeset heb je op elk moment plezier in je overkapping. Een groot voordeel is dat de loungeset niet nat wordt, daardoor heb je minder slijtage. Het grootste effect is dat je kussens droog blijven en een beschermhoes niet nodig is.

Een hoekset of een set van een bank met stoelen is erg populair. Welk type je kiest hangt vooral af van de indeling onder je overkapping. Een loungeset zet je vaak tegen de (achter)wand. Let er dan bij je keuze vooral goed op hoe de voorkant en zijkant er uitzien, want daar kijk je tegenaan. Kies je voor een vaste hoek of wil je liever vrij zijn om de ruimte die je tot je beschikking hebt optimaal te benutten? Dan is een set van een bank met stoelen ideaal, die kun je schuiven zoals je het wilt hebben.

Diningset
Aan een diningset in je overkapping kun je lekker ontbijten, brunchen, lunchen of dineren. Of puzzelen, knutselen en nog veel meer. Een ronde tafel is vaak minder geschikt onder de overkapping. Een ovalen of rechthoekige tafel is  een beter alternatief. Een tafel met hoeken kun je altijd tegen de wand plaatsen waardoor je nog meer ruimte hebt. Heb je graag ook wat meer comfort? Kies dan voor diningstoelen met een zit- én rugkussen. Dat zit extra lekker en je stoelen staan toch droog onder de overkapping.

Overkappingadviseurs-meubels3
Meubels-winterklaar-DSC_9989-HDR-c

Bartafel
Als je overkapping niet groot genoeg is voor een loungeset én een diningset, is een loungeset met een aparte bartafel een slimme oplossing. Dan heb je het comfort van een lougeset én kun je ook altijd aan je bartafel lekker zitten als je wat wilt eten of er met meerdere mensen omheen hangen. Een bartafel is niet alleen heel handig, het is ook een supergezellig meubel. En bij mooi weer of een feestje kun je de bartafel ook verplaatsen en in je tuin zetten.

Hangstoel
Zit je graag wat hoger, met je voeten van de vloer of hou je van een zachte schommeling? Kies dan voor een hangstoel onder je overkapping. Je kan een hangstoel in de meegeleverde staander houden of ervoor kiezen om de stoel aan de balken van het dak – als die sterk genoeg zijn – te bevestigen. Maak je meerdere haken in je dak? Dan kun je jouw hangstoel ook verplaatsen, afhankelijk van de ruimte, de zon en de verlichting.   

Zo is er voor iedere gelegenheid een bijpassend meubel. En je geeft jouw meubels helemaal je eigen stijl door voor leuke accessoires zoals vrolijke kussens, zachte fleecekleedjes of een mooi tafelkleed te kiezen.

BronnenShop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in