Hoe hou je het vakantiegevoel vast in je overkapping?

Hoe hou je het vakantiegevoel vast in je overkapping, buitenverblijf of tuinkamer


Interieur styling

Leestijd: 2

Ga je deze zomer op vakantie? Misschien ben je al terug van je reis of blijf je gewoon lekker thuis? Jouw overkapping kun je helemaal in de sfeer brengen van je favoriete vakantieland met gadgets en leuke vakantiesouvenirs. Een extra goede reden om tijdens je vakantie op zoek te gaan naar leuke hebbedingetjes voor thuis!

Terras
Geniet onder de overkapping van het vakantiegevoel

Koelkastmagneetjes
Spaar jij ook koelkastmagneetjes van waar je overal bent geweest? Koppel je daar mooie herinneringen aan? Maak zelf een mooi magneetbord voor in je aluminium of houten overkapping en hang ze daar allemaal op. Of maak ze vast met dubbelzijdig plakband. Dat is ook leuk. Op het aluminium zelf blijven ze helaas niet hangen. Misschien heb je in je buitenkeuken wel een koelkast. En kun je ze daar plaatsen!

Heb je nog geen magneetjes? Dan is nu misschien wel hét moment om ermee te beginnen. Want kijk jij naar die vakantiemagneetjes, dan herinner jij je nog precies waar je ze gekocht hebt. Superleuk!

 

 

OKA-vakantiegevoel1
OKA-Vakantiegevoel2

Schelpen in alle soorten en maten
Ga je graag naar zee of mis je thuis juuist de zee? Maak dan je eigen schelpenstrand in je overkapping. Maak een hoekje met een tafeltje waar je jouw mooiste schelpen presenteert. Sorteer ze op kleur of maak verschillende tafeltjes voor meer sfeer. Ga je nog naar zee? Zoek dan de mooiste uit en neem ze mee naar huis.

 

Wijnen uit je favoriete vakantieland
Heb je tijdens je vakantie een wijndomein bezocht? Lekkere wijntjes geproefd en genoten van het uitzicht, het eer en goed gezelschap? Dan heb je natuurlijk wat flessen meegenomen. Jouw favoriete vakantiewijnen bewaar je liggend in een prachtig wijnrek van OrangeVie (nieuw!). Als je wijn niet liggend bewaard, zal de kurk uitdrogen. De kurk wordt dan poreus en laat te veel lucht door, waardoor de wijn gaat oxideren. Dat is zonde.

Dit prachtige wijnrek staat erg charmant in je overkapping. Let er dan wel op dat je wijnen niet te warm of te koud worden. Dan gaat de smaak achteruit. Wat ook erg leuk is - als alternatief - om al de lege flessen van je favoriete wijnen in het rek te plaatsen, bij elke fles heb jij nog je herinnering aan dat ene moment.

Bij Overkappingadviseurs wensen we je een fijne zomer!

Bronnen


Geschreven door: Marlou van Dijk Fotografie: Koen Vandenput


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in