Genieten aan de paastafel!

Genieten aan de paastafel!


Leestijd: 2

Het is bijna Pasen; samen eieren zoeken in de tuin en ontbijten in de tuinkamer of onder de overkapping. Met leuke accessoires en mooie paasdecoraties maak je er thuis echt een lentefeest van. Dan voelt je paasontbijt of smakelijke brunch extra feestelijk! Dat wordt samen genieten.

AdobeStock_256102799(1)-1
Met mooie paasdecoraties maak je er thuis echt een lentefeest van!

Paastafel
Bij Pasen hoort samen lekker eten en mag een mooi gedekte paastafel natuurlijk niet ontbreken! Een mooi servies, bijpassende servetten en een feestelijk tafelkleed met paasillustraties geven je paastafel al sfeer, met leuke accessoires in de trendy paaskleuren, maak jij het helemaal af!

Pasteltinten
De kleuren in paasversiering en paasdecoratie dit jaar zijn vooral heel zacht en vriendelijk. Pasteltinten voeren de boventoon, zoals roze, oranje, geel en groen. Ook aardetinten in bruin, zwart en wit combineren mooi met de paasdecoraties. Kies voor leuke gekleurde soorten eieren, nestkastjes of woonaccessoires als paasmandjes met bloemen, eieren en vogels als decoratie voor op je paastafel.

AdobeStock_488581717(1)
AdobeStock_257086378(1)

Meer inspiratie nodig? Bij Pasen denk je aan paaseieren, paastakken, een mooie schaal met kuikentjes, kippen of paashaasjes. Leuke konijntjes of hang een mooie paaskrans op. Met paasversiering maak je jouw interieur supervrolijk en geniet je volop van de lente!

Voorjaarsbloeiers
Echte voorjaarsbloeiers die voor een paasgevoel zorgen zijn narcissen, tulpen en paastakken die je kunt versieren. Natuurlijk zijn rozen, ranonkels en gemini’s ook heel feestelijk. In bakken kun je viooltjes plaatsen, felroze hyacinten, kanariegele or rozerode tulpen. En wat dacht je van knalblauwe druifjes of hun spierwitte zusje? 

Met al deze kleurrijke inspiratie geniet jij echt van een lentefeest thuis!

 

Bronnen



Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in