Een sfeervolle vuurtafel, de zomermusthave voor onder jouw overkapping

Een sfeervolle vuurtafel, de zomermusthave voor onder jouw overkapping


Interieur styling

Leestijd: 2

Volgens de styliste van Overkappingadviseurs is de vuurtafel deze zomer een absolute musthave voor in je veranda of buitenverblijf. “Een vuurtafel brengt je gezelligheid, sfeer, warmte en je kan er zelfs op grillen.”

 

Vuurtafels-LR--4
“Een vuurtafel brengt je gezelligheid, sfeer, warmte en je kan er zelfs op grillen.”

Sfeer en gezelligheid
Een vuurtafel is een soort tafelhaard waar in het midden een vuurtje op gas brandt. “We zien dat vuurtafels aan populariteit winnen. Dat is natuurlijk logisch. Mensen brengen steeds meer tijd buiten onder de overkapping door. Op die momenten willen ze het daar ook graag comfortabel hebben. Ze zoeken naar sfeer en gezelligheid. En het moet er goed uitzien. Vuurtafels worden steeds mooier en krijgen ook meer functies. Daarom hebben we voor de collectie van OrangeVie nu drie nieuwe vuurtafels ontwikkeld.” De vuurtafels zijn binnenkort in de webshop verkrijgbaar.

OrangeVie
“Onze nieuwe vuurtafels sluiten naadloos aan op de bestaande collectie van OrangeVie. Ze zijn ontzettend leuk te combineren met de barkrukken en de loungesets die we hebben. We hebben namelijk zowel hoge als lage modellen vuurtafels.” En voor wie van grillen houdt, zijn er ook modellen waar je zelf op kan barbecueën.  

Vuurtafels-LR-
Vuurtafels-LR--5

Samen genieten
Een vuurtafel is veilig en geschikt voor onder een overkapping of parasol. “Een vuurtafel geeft het hele jaar door gezelligheid. In de zomer op een kille regenachtige dag, op een mooie nazomeravond als het snel afkoelt en je met jouw drankje heerlijk onder je overkapping kan blijven zitten. Of in het najaar onder de veranda marshmallows grillen en genieten van een kop warme chocolademelk. Aan kou willen we nu - met nog een hele zomer voor de boeg - even niet aan denken, maar het zijn wél allemaal voordelen.”

Stijlen
Overkappingadviseurs heeft op dit moment vuurtafels voor drie verschillende stijlen. “Voor wie van een lichte en rustige styling houdt, hebben we een strakke, witte aluminium vuurtafel. Liever industrieel, stoer en robuust? Dan is er een hoge houten vuurtafel op een poot, waarbij de industriële barkrukken, model Adira, naadloos aansluiten. Dit hoge model is de ideale tafel voor een gezellige borrel. Houd je meer van loungen? Dan is een laaghouten model vuurtafel perfect voor bij jouw favoriete loungeset.

Binnenkort lichten we de vuurtafels allemaal kort uit en inspireren we je met borrelgerechtjes voor op jouw vuurtafel.

 

 

Bronnen


Geschreven door: Marlou van Dijk Fotografie: Marijke Verhoef Styling: Iris van den Oever


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in