De perfecte aankleding voor jouw tuinfeest

De perfecte aankleding voor jouw tuinfeest


Interieur styling

Leestijd: 2

Het is een mooie zomer en we zijn veel buiten in de tuin. De avonden zijn lang en warm, en de omstandigheden ideaal voor een zomers tuinfeest met vrienden en familie.

 

OKA-aankleding-tuinfeest07
Een nonchalante, vrolijke en zomerse look waarbij jouw gasten direct een relaxt gevoel krijgen!

Naast de omgeving, het weer en het eten en drinken is ook de tafelaankleding een essentieel onderdeel voor de sfeer op jouw tuinfeestje. Maar het is ook nog eens superleuk om te doen en over na te denken! Want wat en hoe ga je het op tafel zetten?

Zomers en natuurlijk
Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak en verstaat iets anders onder ‘zomers’ en ‘natuurlijk’. De stylistes van OrangeVie hebben voor deze aankleding gekozen voor een nonchalante, vrolijke en zomerse look waarbij jouw gasten direct een relaxt gevoel krijgen dat alles kan en mag.

Gestapeld servies
Een kleurrijke tafelstyling geeft al snel een luchtige sfeer. Door donkere en lichte accenten toe te voegen creëer je een speelse setting. Met het gestapelde servies lijkt het alsof je, jouw eigen persoonlijke taartje hebt en met elke laag een nieuwe smaak onthuld wordt.

 

 

OKA-aankleding-tuinfeest01
OKA-aankleding-tuinfeest05

Spelen met glaswerk en kaarsen in verschillende kleuren zorgt voor een open effect waarbij het licht in de zon lijkt te dansen. 

Zomerse bloemen
Maak de tafel af met verschillende (zomerse) bloemen en planten om de natuur op tafel terug te laten komen. Het lieve bloemetje op de borden van je gasten geeft ze direct een welkom gevoel. Laat het eten maar komen!

Social en shop
Meer weten over hoe deze tafel gedekt is? Volg dan onze social media kanalen, zoals Facebook - Instagram - Pinterest - LinkedIn. Of bestel direct deze robuuste eikenhouten tafel

Blijf ons volgen voor nog meer inspiratie!

 

 

Bronnen


Geschreven door: Iris van den Oever Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever Met medewerking van: Ruth Vermeulen, Marlou van Dijk


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!