4x Black Beauty bij OrangeVie

4x Black Beauty bij OrangeVie


Interieur styling

Leestijd: 2

Op Black Friday zet Overkappingadviseurs de schijnwerpers op de mooiste zwarte items van de collectie. Omdat de kleur zwart nooit uit de mode raakt en altijd en overal bij past!

industrieel-lookbook-overkappingadviseurs-01main

Eetkamerstoel Qamar
Kijk ‘m shinen! We zeiden al dat zwart tijdloos is. Dat geldt zeker voor Qamar. Deze eetkamerstoel heeft een prachtig modern design, dat in elk buiteninterieur tot zijn recht komt. Door de ergonomisch gevormde kunststoffen kuip zit deze stoel ook nog eens fantastisch. Mooi toch? De perfecte stoel om in te zitten terwijl je online de beste Black Friday deals scoort!

Staande heater
Je wilt het natuurlijk niet koud hebben in de overkapping. Een heater is daarom 's winters een must. Zoek je een heater die naast functioneel ook erg mooi is? Dan val je zeker te weten als een blok voor de zwarte heater van OrangeVie. Met zijn industriele look is deze heater een echte blikvanger in de tuinkamer. En niet onbelangrijk: hij geeft met een vermogen van 2100 watt een heerlijke warmte af. Dankzij de voet kun je de heater plaatsen waar je wil. Je bedient 'm eenvoudig met een afstandsbediening.

 

21003-eettafelstoel-qamar-2
28003-staande-heater-zwart-industrieel-2

Barkruk Adira
Ben je niet zo van het loungen en ga je liever voor een wat actievere zit? Dan kan een bartafel met deze Adira barkruk niet ontbreken. De kruk is van aluminium, dus licht van gewicht en weersbestending. Met kussen Rayan zit je extra zacht. Wel zo fijn voor de lange winteravonden in de overkapping!

Bijzettafel Verla antraciet
Een musthave voor in jouw overkapping! Super stijlvol design, licht in gewicht, maar toch stevig door de vier uitstaande poten. En met het handige handvat, zet je bijzettafel Verla makkelijk overal neer waar je wil. De allemansvriend van Black Friday!

Bronnen


Geschreven door: Marijke Verhoef Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in