Woontrends 2023 vertaald naar de inrichting van jouw tuinkamer

Woontrends 2023 vertaald naar de inrichting van jouw tuinkamer


Accessoires

Leestijd: 2 min.

Tuinkamers zijn de perfecte manier om optimaal te genieten van de buitenruimte terwijl je toch beschermd bent tegen de elementen. Met de huidige woontrends in gedachten, kun je jouw tuinkamer omtoveren tot een stijlvolle en comfortabele ruimte. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen.

Blog-accessoires-inrichtig-woontrends-2023-vertaald-mei-header
Woontrends 2023 vertaald

Natuurlijke materialen
Breng de natuur naar binnen door natuurlijke materialen te gebruiken in je tuinkamer. Denk aan houten meubels, rieten accessoires en planten. Dit zorgt voor een rustgevende en organische sfeer.

Tip vanuit onze webshop: Loungeset Oase!

Groene oase
Creëer een groene oase door je tuinkamer te voorzien van veel planten. Kies voor grote kamerplanten die een statement maken en kleinere planten op planken of hangend aan het plafond. Dit brengt niet alleen leven in de ruimte, maar verbetert ook de luchtkwaliteit.

Blog-accessoires-inrichtig-woontrends-2023-vertaald-mei-detail-01
Blog-accessoires-inrichtig-woontrends-2023-vertaald-mei-detail-02

Comfortabele zitplaatsen
Zorg voor comfortabele zitplaatsen waar je heerlijk kunt ontspannen. Kies voor zachte kussens en plaids in natuurlijke tinten voor een gezellige sfeer. Vergeet ook niet een comfortabele loungeset of hangstoel toe te voegen.

Bekijk hier onze heerlijk comfortabele hangstoel.

Verlichting
De juiste verlichting kan de sfeer in je tuinkamer transformeren. Gebruik sfeerverlichting zoals lantaarns, kaarsen of string lights om een warme en gezellige ambiance te creëren. Daarnaast kun je ook denken aan functionele verlichting voor lees- of werkplekken.

Flexibele indeling
Maak je tuinkamer veelzijdig door te kiezen voor een flexibele indeling. Gebruik bijvoorbeeld modulaire meubels die je gemakkelijk kunt verplaatsen en aanpassen aan je behoeften. Dit stelt je in staat om de ruimte te gebruiken voor verschillende activiteiten, zoals ontspannen, sporten of werken.

Tip! Loungeset Sella past perfect in deze trend.

Bronnen


Geschreven door: Iris van den Oever Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever In samenwerking met: De Overkappingadviseurs


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in