Summer switch! Maak kennis met 3x Loungeset Sella.

Summer switch! Maak kennis met 3x Loungeset Sella.


Leestijd: 2 min.

Al een tijdje te koop in onze webshop: Loungeset Sella. Met deze loungeset kun je werkelijk alle kanten op.

.

Hoofdbeeld-blog-1807-loungeset_Sella
Loungeset Sella

Onze stylistes besloten de veelzijdigheid van Loungeset Sella uit te proberen en we delen met trots het resultaat!

Wil je ook weten hoe onze stylistes deze sets hebben gestyled? Of hoe het achter de schermen bij OrangeVie gaat? Houd dan de komende week onze sociale mediakanalen in de gaten.

Blog-1807-loungeset_Sella-01
Blog-1807-loungeset_Sella-02

Mogelijkheid 1 – De hoekbank.
Foto 1

Uiteraard de meest voor de hand liggende mogelijkheid als je met familie of vrienden gezellig een drankje wilt drinken en tot de late uurtjes wilt kletsen. Maar ook als je na een lange dag even wilt bijkomen is deze opstelling een goede keuze.

Combineer deze open opbouw met een leuk, opvallend vloerkleed en je buitenruimte is helemaal af.

Tip! Het bijbehorende salontafeltje kun je op verschillende manieren bij de loungeset plaatsen. In deze opstelling werkt het tafeltje het beste op zijn kant, zo kunnen alle gasten bij hun hapjes en drankjes.

 

Mogelijkheid 2 – De absolute relaxmodus.
Foto 2 en 3

Het is weekend, het is lekker weer, maar niet té warm. Je hebt hard gewerkt en je wilt heerlijk relaxen met je partner, huisgenoot, vriend of familielid. Afwisselend bijkletsen en zo nu en dan even je ogen dicht. Dan is deze opstelling van loungeset Sella een absolute topper!  

Tip! Wil je de zijtafeltjes gebruiken voor decoratie in plaats van je hapjes en drankjes? Het salontafeltje kun je makkelijk over de loungeset heen schuiven waardoor je alles wat je nodig hebt in de buurt hebt.

 

Mogelijkheid 3 – Helemaal bijkomen.
Foto 4 en 5

Of je nu alleen bent, met je partner, met vrienden of met je kinderen. Deze samenstelling van de loungeset Sella geeft een knus en rustig gevoel. Je kunt even helemaal tot jezelf komen, liggend én zittend.

Tip! Door te kiezen voor rustige natuurtinten en mooie groene planten creëer je in je buitenruimte een kleine oase waar je na een lange, drukke dag heerlijk van je avond of weekend kunt genieten.

Bronnen


Geschreven door: Iris van den Oever Fotografie: Koen Vandenput Styling: Iris van den Oever - Ruth Vermeulen In samenwerking met: De Overkappingadviseurs


Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in