Ontspannen in je ei ‘ei’- hangstoel

Ontspannen in je eigen ‘ei’- hangstoel


Accessoires

Leestijd: 2

Lekker zitten in je tuin of op je balkon. Ontspannen achterover leunen in de heerlijke kussen en als je wilt schommelen met je voeten van de vloer? In een hangstoel kom je helemaal tot rust.

Hangstoel-Orangevie-Overkappingadviseurs
Hangstoel Triade van OrangeVie is een aanwinst voor je tuin.

OrangeVie

Dé trend op het gebied van hangstoelen is de hangstoel met eivorm. Daarom heeft OrangeVie ook een eigen hangstoel in de collectie. In deze ovaalvormige stoel met een standaard kom je helemaal tot rust, want deze stoel ziet er niet alleen heel goed uit, hij zit ook heerlijk.

 

Gun je zelf rust en ontspanning

Een hang-ei is echt een aanwinst voor je tuin. Een hangstoel laat je ontspannen, je kruipt er helemaal in weg met een lekker drankje, een goed boek of je gaat er echt even voor zitten om te bellen. De comfortabele kussens in een hangstoel laten je helemaal wegzinken. Beschut geniet jij van de schommelende beweging, misschien wel met je gezicht in de zon.

Hangstoel-Orangevie-Overkappingadviseurs-2
Overkappingadviseurs-Sidebar

Hangstoel Triade

Een hangstoel kun je zowel binnen- als buitenzetten. In je overkapping, tuinkamer of kapschuur is de hangstoel ook heel erg geschikt. Je hangstoel kun je ook eenvoudig verplaatsen. Hangstoel Triade van de OrangeVie heeft een stevig en robuust frame van gepoedercoat metaal. Het hangend gedeelte bestaat uit wicker in combinatie met stevige stoffen banden. De kussens zijn van het materiaal Olefin. Olefin is een zachte lichtgewicht stof, die speciaal geschikt is voor buitengebruik. De zachte kleuren passen in elk interieur. De zachte kleuren passen in elk interieur.

 

In een hangstoel heb je altijd een moment voor jezelf

Bronnen



Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in