Maak je overkapping compleet met een buitenkleed!

Maak je overkapping compleet met een buitenkleed!


Leestijd: 2

Met een buitenkleed geef je sfeer en comfort aan jouw overkapping. Een buitenkleed beschermt tegen vuil, vocht en kou, en je creëert een gezellige en warme uitstraling. Wist je dat een buitenkleed ook de akoestiek kan verbeteren en het geluid dempen in je overkapping? Deze simpele toevoeging kan een grote impact hebben op de uitstraling en het gebruik van je ruimte. Dat maakt een buitenkleed echt een aanvulling op jouw overkapping.

OKA-buitenkleed04
Een buitenkleed is echt een aanvulling op je overkapping.

Sfeer en stijl
Er zijn verschillende soorten buitenkleden, afhankelijk van je smaak, budget en behoeften heb je volop keuze. Het zachte materiaal en het patroon of de kleuren van het kleed kunnen de ruimte verlevendigen en een gezellige ambiance creëren. Of je nu kiest voor een kleed dat past bij de omringende natuurlijke elementen of een gedurfd ontwerp dat contrasteert met de omgeving, het kan een echte blikvanger zijn en een persoonlijk tintje toevoegen aan je buitenruimte.

Materialen
Wil je een natuurlijk buitenkleed van jute, sisal of wol, dat duurzaam en milieuvriendelijk is? Of kies je voor een synthetisch buitenkleed van polypropyleen, polyester of nylon, dat makkelijk schoon te maken en waterbestendig is? Beide materialen hebben zo hun voor- én nadelen. Buitenkleden zijn bestand zijn tegen de weersinvloeden en gemakkelijk te reinigen. Dan kun je jouw buitenkleed het hele jaar door te gebruiken, ongeacht het seizoen.

Comfort en isolatie
Een vloerkleed of buitenkleed biedt niet alleen visueel comfort, maar ook fysiek comfort. Het zachte oppervlak van het kleed voelt prettig aan onder je voeten, waardoor je buitenruimte meer uitnodigend wordt om op te lopen, te zitten of te ontspannen. Daarnaast biedt een vloerkleed ook isolatie tegen koude oppervlakken, waardoor je het hele jaar door van je tuinkamer of overkapping kunt genieten.

OKA-buitenkleed03
OKA-buitenkleed02

Geluidsdemping
Tuinkamers en overkappingen kunnen soms een galmend effect hebben vanwege de open constructie en harde vloer. Een vloerkleed of buitenkleed absorbeert geluid en vermindert echo's en achtergrondgeluid, waardoor een rustigere en aangenamere sfeer ontstaat.

Veelzijdigheid en flexibiliteit
Vloerkleden en buitenkleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen. Je kunt een kleed kiezen dat perfect past bij de grootte en vorm van je tuinkamer of overkapping. Bovendien zijn er speciale buitenkleden verkrijgbaar die bestand zijn tegen weersinvloeden en gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit maakt het mogelijk om je buitenkleed het hele jaar door te gebruiken, ongeacht het seizoen.

Sfeer en stijl
Til je buitenruimte naar een hoger niveau met een prachtig buitenkleed. Een buitenkleed is een eenvoudige, maar krachtige toevoeging aan je tuinkamer of overkapping. Je zorgt voor sfeer en stijl, meer comfort, geluidsabsorptie en flexibiliteit. Dat is genieten in elk seizoen. Met een buitenkleed maak je van je overkapping een gezellige en comfortabele plek waar je graag tijd doorbrengt met familie en vrienden.

BronnenShop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in