In sfeer genieten met een gezellige vuurhaard

In sfeer genieten met een gezellige vuurtafel


Accessoires

Leestijd: 2

Een knisperend haardvuurtje, mensen die gezellig met elkaar in gesprek zijn. Ze pakken er een drankje erbij of snoepen van wat strooigoed. Met een terrashaard voelt het najaar goed. 

Sinterklaasfeest-beelden-2442
Geniet van gezelligheid en een aangename temperatuur.

In je overkapping of buitenverblijf maak je het extra sfeervol met een vuurtafel. Een vuurtafel voorziet je niet alleen van warmte en gezelligheid, het is ook een onmisbaar meubel in je buitenverblijf. Een vuurtafel is namelijk op vele manieren in te zetten. Je kan er niet alleen je hapjes en drankjes op plaatsen, het is ook een gezellige plek om bij samen te komen en wist je dat je bij sommige tafels zelfs kunt grillen? Of wat dacht je van een heerlijke kop hete chocolademelk, een beetje slagroom, misschien wat rum erin en dan een heerlijke Marshmallow, vers gesmolten boven je eigen tafelvuurtje? Laat de winter maar beginnen. Genieten gegarandeerd.

 

Vuurtafels waren afgelopen zomer al een ware musthave. Tijdens de donkere dagen stijgt de vraag nog meer naar warmte en gezelligheid. Dat is niet voor niets legt de styliste van Overkappingadviseurs uit. “Een vuurtafel brengt sfeer en comfort. En ze zijn leuk en veelzijdig. Je kan er zelfs op grillen. Een ander voordeel is dat je geen last hebt van rook of vonken."

Herfstsfeer-beelden-2364
Sinterklaasfeest-beelden-2430

"Een vuurtafel is een soort tafelhaard waar in het midden een vuurtje op gas brandt. Van een vuurtafel heb je het hele jaar door plezier. Een vuurtafel kun je buiten en/of binnen gebruiken en zijn goed schoon te maken", vervolgt onze styliste.

“Vuurtafels worden steeds mooier en krijgen ook meer functies. Daarom hebben we voor de collectie van OrangeVie nieuwe vuurtafels in verschillende hoogtes en formaten. Het leuke van onze vuurtafels is dat ze perfect aansluiten op de bestaande collecties van OrangeVie. Je kunt ze combineren met de barkrukken en de loungsets die we hebben of met bestaande meubels in je buitenverblijf.” 

De vuurtafels zijn binnenkort in de webshop verkrijgbaar.

Bronnen



Shop de artikelen

Haal meer uit je overkapping! Echte sfeermakers voor elk budget.    Naar de shop

Gerelateerde berichten

De beste tips & deals elke maand in jouw inbox?

Al ruim 2000 nieuwsbriefabonnees gingen je voor. Blijf ook op de hoogte en meld je nu aan!

Schrijf mij in